(P) Care e legătura dintre bicicleta ta şi dantura ta?

În timp ce scriam titlul nu mă puteam abţine să nu mustăcesc puţin, gândindu-mă că legătura, Doamne fereşte, ar putea fi foarte strânsă la o mică neatenţie :-) Dar nu, nu suntem pe SlowRide.ro  şi nu vreau să îţi fac teorie despre cum să mergi pe două roţi şi cum o atitudine preventivă îţi poate păstra toţi dinţii în gură (deşi prevenţia e valabilă şi într-o parte şi în alta, ştii asta). Şi nu am de gând nici să îţi explic cum să îţi îngrijeşti dinţii. Vreau doar să îţi semnalez o acţiune care s-ar putea să te ajute să faci singur legătura, un gest eco al unei clinici dentare eco: Green Dental.

Până în septembrie 2013, în ultima sâmbătă a fiecărei luni, toţi bicicliştii din Bucureşti care îşi doresc un zâmbet sănătos sunt invitaţi să participe la ECO SMILE WEEKEND 4 BIKERS!

La ECO SMILE WEEKEND 4 BIKERS, bicicliştii vor primi, alături de bene...

Articolul integral poate fi vizualizat doar de abonații la newsletter.

Ești deja abonat? Introdu adresa de email în câmpul de mai jos pentru verificare.


Nu ești deja abonat? Abonează-te acum!

Antreprenor şi fondator al LumeaMare.ro, Roxana a părăsit o carieră de 14 ani în publicitate pentru a se dedica unei mari pasiuni: călătoriile. În prezent se ocupă de blog, studiază fotografia și scrie despre călătoriile pe care le face cu familia, despre cultură, natură sau oameni şi despre toate experienţele pe care le trăieşte în lumea cea mare.