Târgul s-a terminat, trăiască târgul! – Thailand Travel Mart Plus 2013

Cum am ajuns eu în însorita, îndepărtata şi incredibila Thailanda, cum s-a manifestat de data asta şocul trecerii dintr-o cultură într-alta şi cum s-a văzut Bangkok-ul cu ochii neobişnuiţi cu forfota şi amestecul de pe pământ asiatic am să vă povestesc într-o altă istorisire.

_DSC4360

Până atunci însă, ne oprim un pic pentru o scurtă introducere în treburi mai serioase, nu de alta, dar chiar am aflat lucruri interesante şi merită împărtăşite cu tot poporul dornic de călătorit, mai ales în părţile acelea de lume. Un fel de „aşa da”, dacă vreţi, apropo de cum se promovează o ţară ca destinaţie turistică sau eforturile depuse ca această destinaţie să fie una sigură şi atractivă pentru vizitatorii săi. În total, la târg s-au prezentat 395 de vânzători şi 332 de cumpărători din 58 de ţări, asta ca să ne facem o idee ...

Articolul integral poate fi vizualizat doar de abonații la newsletter.

Ești deja abonat? Introdu adresa de email în câmpul de mai jos pentru verificare.


Nu ești deja abonat? Abonează-te acum!

Ina a absolvit psihologia şi după un parcurs profesional în câteva multinaţionale, a ales să-şi asorteze studiile cu munca absolvind astfel şi un master în comunicare. De călătorit e îndrăgostită de când era copil, de aceea a decis să împărtăşească impresii din incursiunile sale.