City break în Sibiu

Pentru versiunea în limba engleză click aici. 

Traducere de: Lorena Drăghici

Nici nu ştiu câte ori mi-am zis până acum “n-am ce face în weekendul ăsta… hai până la Sibiu!” Şi nu m-am plictisit niciodată. Nu am habar de câte ori am vizitat oraşul acesta până acum, dar cert e că de multe ori! Da’ ce Dumnezeu am făcut acolo de fiecare dată? Hai să-ţi zic!

Vreau întâi să fac o mică, minusculă paranteză: de obicei când mă duc acolo, în ultimii ani, mă duc la Dodo. La prietena mea bună, de-un metru şi-o cireaşă, cum zice altă ilustră prietenă, dar cu un suflet mare cât China, aşa că de cele mai multe ori nu beneficiez de cazări prin oraş, ci de-un pat şi-o masă “ca la mama acasă”, cu piftele, mâncări nesănătoase şi delicioase, răchie cu mărgeluţe şi conserve din borcane meşteşugite cu drag de mâini pricepu...

Articolul integral poate fi vizualizat doar de abonații la newsletter.

Ești deja abonat? Introdu adresa de email în câmpul de mai jos pentru verificare.


Nu ești deja abonat? Abonează-te acum!

Ina a absolvit psihologia şi după un parcurs profesional în câteva multinaţionale, a ales să-şi asorteze studiile cu munca absolvind astfel şi un master în comunicare. De călătorit e îndrăgostită de când era copil, de aceea a decis să împărtăşească impresii din incursiunile sale.