Haihui prin Europa – introducere

Haihui prin Europa – introducere

Prima data am citit povestea lui Radu Vioreanu (Semaca), pe motociclism.ro. Mi-a placut atat de mult incat am copiat-o pe toata intr-un word, i-am dat print si am facut lectura cu toti membrii familiei. O data, de doua ori… Am ras cu lacrimi si am fost cu totii impresionati de umorul si telentul cu care a fost scrisa. Mi-am dorit inca de atunci ca aceasta povestire sa ajunga sa fie publicata, pentru ca merita. Si asa a si fost. National Geographic Traveler nu numai ca i-a acordat spatiul cuvenit in paginile sale (chiar daca intr-o varianta mai scurta, ce pacat…) ba mai mult, una din superbele imagini imortalizate de Radu au ajuns pe coperta! Un scriitor si un fotograf extraordinar, pe care sunt onorata sa il invit astazi in LumeaMare.

Incepand de astazi, o data la doua zile, povestea integrala “Haihui prin Europa” va fi publicata in sectiunea “Jos palaria” (normal), in 14 episoade.

Sper ca cei care au citit-o deja sa o reciteasca cu placere, asa cum fac si eu de fiecare data; sper ca cei ce nu au stiut de ea, sa o descopere pe aceasta cale.

Lectura placuta si multumesc Radu Vioreanu pentru ca mi-ai acordat permisiunea de a imbogati LumeaMare cu minunata ta poveste si cu extraordinarele tale fotografii!

Pentru a urmari mai usor cele 14 episoare, veti gasi aici lista lor, actualizata pe masura ce acestea sunt publicate.

Episodul 1

Episodul 2

Episodul 3

Episodul 4

Episodul 5

Episodul 6

Episodul 7

Episodul 8

Episodul 9

Episodul 10

Episodul 11

Episodul 12

Episodul 13

Episodul 14NOTA: ATAT TEXTUL CAT SI IMAGINILE APARTIN IN TOTALITATE AUTORULUI RADU VIOREANU SI NU POT FI PRELUATE, COPIATE, MODIFICATE, IN TOTALITATE SAU PARTIAL, FARA ACORDUL PREALABIL AL ACESTUIA.

Dacă tot ai ajuns până aici, mai fă un pas

Vrem să cunoaștem lumea în mod responsabil, cu atenție și respect pentru toate formele de viață sau cultură. Nu ne interesează turismul de masă și ne pasă de ceea ce lăsăm în urmă, așa cum ne pasă de ceea ce îți povestim ție. Investim timp în pregătirea articolelor, oferim sfaturi pe baza experiențelor personale, nu umplem blogul cu publicitate și promovăm doar produse sau servicii în care credem sau pe care le folosim. Suntem selectivi și pretențioși în alegerile noastre – din respect pentru tot ceea ce ne înconjoară și din respect pentru cei care ne citesc.

Un mic ajutor din partea ta ne ajută să menținem standardul și spiritul acestui blog. Dacă ceea ce ai citit te-a inspirat, te-a emoționat sau ți-a oferit o informație de care aveai nevoie, dăruiește și tu înapoi un minut și donează pentru a susține LumeaMare. Mulțumim!

Fondatoare a blogului LumeaMare.ro, Roxana a părăsit o carieră de 14 ani în publicitate pentru a se dedica unei mari pasiuni: călătoriile. Ulterior a studiat fotografia și a devenit licențiată în Grafică, la Universitatea Națională de Arte. Interesată de ecoturism, natură și conservare, Roxana scrie și desenează, inspirată de propriile călătorii, de natură, dar și de istoria artei.