Haihui prin Europa – introducere

Haihui prin Europa – introducere

Prima data am citit povestea lui Radu Vioreanu (Semaca), pe motociclism.ro. Mi-a placut atat de mult incat am copiat-o pe toata intr-un word, i-am dat print si am facut lectura cu toti membrii familiei. O data, de doua ori… Am ras cu lacrimi si am fost cu totii impresionati de umorul si telentul cu care a fost scrisa. Mi-am dorit inca de atunci ca aceasta povestire sa ajunga sa fie publicata, pentru ca merita. Si asa a si fost. National Geographic Traveler nu numai ca i-a acordat spatiul cuvenit in paginile sale (chiar daca intr-o varianta mai scurta, ce pacat…) ba mai mult, una din superbele imagini imortalizate de Radu au ajuns pe coperta! Un scriitor si un fotograf extraordinar, pe care sunt onorata sa il invit astazi in LumeaMare.

Incepand de astazi, o data la doua zile, povestea integrala “Haihui prin Europa” va fi publicata in sectiunea “Jos palaria” (normal), in 14 episoade.

Sper ca cei care au citit-o deja sa o reciteasca cu placere, asa cum fac si eu de fiecare data; sper ca cei ce nu au stiut de ea, sa o descopere pe aceasta cale.

Lectura placuta si multumesc Radu Vioreanu pentru ca mi-ai acordat permisiunea de a imbogati LumeaMare cu minunata ta poveste si cu extraordinarele tale fotografii!

Pentru a urmari mai usor cele 14 episoare, veti gasi aici lista lor, actualizata pe masura ce acestea sunt publicate.

Episodul 1

Episodul 2

Episodul 3

Episodul 4

Episodul 5

Episodul 6

Episodul 7

Episodul 8

Episodul 9

Episodul 10

Episodul 11

Episodul 12

Episodul 13

Episodul 14NOTA: ATAT TEXTUL CAT SI IMAGINILE APARTIN IN TOTALITATE AUTORULUI RADU VIOREANU SI NU POT FI PRELUATE, COPIATE, MODIFICATE, IN TOTALITATE SAU PARTIAL, FARA ACORDUL PREALABIL AL ACESTUIA.

Antreprenor şi fondator al LumeaMare.ro, Roxana a părăsit o carieră de 14 ani în publicitate pentru a se dedica unei mari pasiuni: călătoriile. În prezent se ocupă de blog, studiază fotografia și scrie despre călătoriile pe care le face cu familia, despre cultură, natură sau oameni şi despre toate experienţele pe care le trăieşte în lumea cea mare.