„Best of LumeaMare” Noiembrie

„Best of LumeaMare” Noiembrie

Luna aceasta am avut mai multă interacţiune pe site, aşa că, pentru o listă cât mai corectă, am evaluat în funcţie de: punctele primite în urma votului cititorilor, numărul de comentarii şi afişările unice pentru fiecare articol în parte.  Au rezultat astfel următoarele 10 articole care intra în categoria “Best of  LumeaMare” în Noiembrie.

1. Chenonceau. Povestea unei pasiuni (Alina Danciu)

2. Podurile peste Severn (Ray)

3. Ştiam eu că exişti, Moş Crăciun (Alina Danciu)

4. Relaxare antigravitaţională (Roxana)

5. Premiul meu, Arsenal Park (Roxana)

6. Sibiu, cerul de acasă (Alina Danciu)

7. Ce ai în bagaj? (Roxana)

8. Reţeta unui picnic la Versailles (Corina Albota)

9. Italia, bel paese (Catalina Triboi)

10. Pledoarie pentru tren (Imperator)

Va mulţumim pentru vizite, voturi, comentarii, critici şi faptul că ne sunteţi alături! Vom continua să descoperim lumea, să vă împărtăşim impresiile noastre şi… vă aşteptăm mai departe cu sugestii!

Dacă tot ai ajuns până aici, mai fă un pas

Vrem să cunoaștem lumea în mod responsabil, cu atenție și respect pentru toate formele de viață sau cultură. Nu ne interesează turismul de masă și ne pasă de ceea ce lăsăm în urmă, așa cum ne pasă de ceea ce îți povestim ție. Investim timp în pregătirea articolelor, oferim sfaturi pe baza experiențelor personale, nu umplem blogul cu publicitate și promovăm doar produse sau servicii în care credem sau pe care le folosim. Suntem selectivi și pretențioși în alegerile noastre – din respect pentru tot ceea ce ne înconjoară și din respect pentru cei care ne citesc.

Un mic ajutor din partea ta ne ajută să menținem standardul și spiritul acestui blog. Dacă ceea ce ai citit te-a inspirat, te-a emoționat sau ți-a oferit o informație de care aveai nevoie, dăruiește și tu înapoi un minut și donează pentru a susține LumeaMare. Mulțumim!

Fondatoare a blogului LumeaMare.ro, Roxana a părăsit o carieră de 14 ani în publicitate pentru a se dedica unei mari pasiuni: călătoriile. Ulterior a studiat fotografia și a devenit licențiată în Grafică, la Universitatea Națională de Arte. Interesată de ecoturism, natură și conservare, Roxana scrie și desenează, inspirată de propriile călătorii, de natură, dar și de istoria artei.