1. Cairo pentru fraieri

Ce poţi păţi oricât de prevenit ai fi!

Pentru primul capitol al acestei povestiri am ales să vorbesc despre latura umană şi totodată amuzantă a călătoriei. Nu am vrut să vă plictisesc ameţindu-vă din prima cu extrazul meu în faţa unui scrib de acum peste 3000 de ani sau în faţa unui colos fără nas. Va veni şi rândul acesora, nu vă imaginaţi că scăpaţi! Să începem totuşi cu prezentul şi cu micile aventuri pe care un mic turist poate să le trăiască într-unul dintre cele mai mari oraşe ale lumii.

Nu aş vrea să fac afirmaţii nefondate, însă am simţit pe propria piele că aici „metoda de lucru” oscilează cu mare abilitate între cuvântul ţinut după propria înţelegere sau lipsa cu desăvârşire a acestuia.

Şoferul a venit să ne ia de la aeroport. Şi ne-a dus şi înapoi la timp. Nota 10, nici un reproş aici. La hotel însă a...

Articolul integral poate fi vizualizat doar de abonații la newsletter.

Ești deja abonat? Introdu adresa de email în câmpul de mai jos pentru verificare.


Nu ești deja abonat? Abonează-te acum!

Antreprenor şi fondator al LumeaMare.ro, Roxana a părăsit o carieră de 14 ani în publicitate pentru a se dedica unei mari pasiuni: călătoriile. În prezent se ocupă de blog, studiază fotografia și scrie despre călătoriile pe care le face cu familia, despre cultură, natură sau oameni şi despre toate experienţele pe care le trăieşte în lumea cea mare.