Welcome to Cairo, my friend!

Cum am plecat spre Cairo se ştie, dar pentru cine nu a aflat deja, există mărturia scrisă a unei decizii spontane în articolul Sfântul Valentin călare pe cămilă. Pe scurt, călătorului nu îi trebuie multe motive să plece la drum, iar combinaţia dintre un preţ special la biletul de avion şi atracţia uneia dintre cele mai vechi civilizaţii e reţetă sigură pentru o decolare în viteză, fără prea multă deliberare sau strategie.

La două zile de la întoarcere încerc încă să îmi revin şi să îmi adun gândurile făcute praf de haosul şi zgomotul unui oraş surprinzător, nebun, cumul şi maxim de tot ceea ce credeam că poate fi mai rău şi de ne-egalat prin Bucureşti. Încerc de asemenea să îmi liniştesc palpitaţiile provocate de atingerea unor monumente unice la care nici cu gândul nu visam să ajung atât de curând: piramidele. Şi încerc să îmi reconstruiesc spaţiul per...

Articolul integral poate fi vizualizat doar de abonații la newsletter.

Ești deja abonat? Introdu adresa de email în câmpul de mai jos pentru verificare.


Nu ești deja abonat? Abonează-te acum!

Administratori şi iniţiatori al proiectului LumeaMare, Roxana, Alex şi Petra alcătuiesc o familie şi o echipă care călătoreşte cât de frecvent poate împreună, practicând un turism responsabil. Roxana și Alex sunt pasionați de fotografie, dar pe Alex nu-l întrece nimeni la gătit. Iar Petra este cea care testează destinaţiile din punctul de vedere al unui copil.