Rezumatul săptămânii 1-7 martie

Rezumatul săptămânii 1-7 martie

Săptămâna trecută a început odată cu primăvara şi mărţişorul, cu tradiţii despre care am şi discutat în Locuri şi obiceiuri. Şi pentru că tot era 1 martie, am propus continuarea unei poveşti virtuale de călătorie, promiţând să vă răsplătim creativitatea şi participarea. Vă reamintim aşadar că avem de dat două abonamente pe 5 luni la revista National Geographic şi un minialbum Paris, aşa că merită să intraţi în Jocul de-a povestea. Dacă nu vreţi să participaţi aruncaţi măcar un ochi, să vedeţi ce interesant evoluează!

Ne-am luat apoi zborul spre lumea copilăriei şi ne-am grăbit să vă povestim despre un foarte interesant atelier ludic, numit Pasărea ascunsă în piatră.

Jurnalul de călător pe motor Un pas înainte a ajuns la final, avem aici o concluzie şi o intrebare: Un pas înainte, un pas înapoi?

Nici nu a venit bine primăvara – care după cum se vede se luptă din greu cu iarna – şi am început să ne gândim la mare, la plajă, la soare. Avem un format interesant de poveste, o confruntare de impresii în trei: Trialog despre Algarve.

În articolul O după amiază la Versailles am aflat de o expoziţie foto interesantă, pe care o putem vedea în perioada aceasta.

Am ajuns şi în balconul Julietei şi ne-am gândit că nu ar fi rău să mergem şi la festivalul de operă de la Arenele din Verona.

Am încheiat cu o colecţie de idei preconcepute (şi totuşi adevărate) pe care o poate avea un străin faţă de România: Români văzuţi de alţii, dar şi cu un îndemn pentru curăţenia din ţara noastră: Let’s do it România

La final aş mai avea un îndemn personal, Let’s do it Sping! Şi un La mulţi ani pentru toate doamnele care astăzi  şi întotdeauna trebuie să fie speciale!

Antreprenor şi fondator al LumeaMare.ro, Roxana a părăsit o carieră de 14 ani în publicitate pentru a se dedica unei mari pasiuni: călătoriile. În prezent se ocupă de blog, studiază fotografia și scrie despre călătoriile pe care le face cu familia, despre cultură, natură sau oameni şi despre toate experienţele pe care le trăieşte în lumea cea mare.