Rezumatul săptămânii 19-26 iulie

Rezumatul săptămânii 19-26 iulie

Ne place mult imaginea căpiţelor româneşti – au talentul acela de a pune un accent pe orice fel de peisaj: dacă e întins adaugă puţin volum, dacă e vălurit, se aşează bine în compoziţie, dacă e soare fac razele să pice frumos pe ele, dacă e ploaie, răsar din ceaţă îndulcind situaţia.. Şi da, le întâlnim peste tot în România.

Vă spuneam că săptămâna trecuta va fi dedicată ţărişoarei noastre aşa că haideţi să revedem principalele titluri:

Prin Arad, nu pe lângă Arad

Cum am plecat eu la Enisala, episodul 1 şi episodul 2

Leapşa cu locul meu preferat din România

Câteva sate dintre munţi

… şi mult mai multe articole pe care le-am scris despre România, pe care le găsiţi în categoria ce-i poartă numele: Impresii / România

Indiferent dacă vă veţi petrece vacanţa aici sau peste hotare vă reamintim că puteţi să ne spuneţi ce carte v-aţi lua cu voi din librăria online Okian şi aveţi şansa de a câştiga un cupon de 70 de lei. Detalii în articolul Cartea ta de vacanţă

O săptămână frumoasă, acasă sau oriunde vă simţiţi voi acasă!

Dacă tot ai ajuns până aici, mai fă un pas

Vrem să cunoaștem lumea în mod responsabil, cu atenție și respect pentru toate formele de viață sau cultură. Nu ne interesează turismul de masă și ne pasă de ceea ce lăsăm în urmă, așa cum ne pasă de ceea ce îți povestim ție. Investim timp în pregătirea articolelor, oferim sfaturi pe baza experiențelor personale, nu umplem blogul cu publicitate și promovăm doar produse sau servicii în care credem sau pe care le folosim. Suntem selectivi și pretențioși în alegerile noastre – din respect pentru tot ceea ce ne înconjoară și din respect pentru cei care ne citesc.

Un mic ajutor din partea ta ne ajută să menținem standardul și spiritul acestui blog. Dacă ceea ce ai citit te-a inspirat, te-a emoționat sau ți-a oferit o informație de care aveai nevoie, dăruiește și tu înapoi un minut și donează pentru a susține LumeaMare. Mulțumim!

Fondatoare a blogului LumeaMare.ro, Roxana a părăsit o carieră de 14 ani în publicitate pentru a se dedica unei mari pasiuni: călătoriile. Ulterior a studiat fotografia și a devenit licențiată în Grafică, la Universitatea Națională de Arte. Interesată de ecoturism, natură și conservare, Roxana scrie și desenează, inspirată de propriile călătorii, de natură, dar și de istoria artei.