Rezumatul săptămânii 23-29 august

Rezumatul săptămânii 23-29 august

La final de vară simţi că eşti mai plin de amintiri dar şi mai grăbit ca oricând să te bucuri de cât a rămas. Încerci să prinzi ultimele seri călduroase sau apa caldă a mării … şi dacă ţi-ai consumat deja concediul începi, drept consolare, să îţi faci planuri pentru Crăciun şi Revelion 🙂

Sperăm ca în rezumatul ultimei săptămâni din august să găsiţi mai degrabă raze de soare şi amintiri frumoase din vacanţe!

Impresii

Traseul celor trei fortificaţii

Londra în 3 zile. Ziua 2.

Aur şi fântâni. Palatul de basme al lui Petru cel Mare.

Chumphon. Thailanda aproape necunoscută.

And to all a good night!

Două poveşti din Khao San Bangkok

Utile, idei si sfaturi

Ce verifici la motocicletă înainte de drum?

Oameni

Păsări migratoare, români în Europa

Puncte de vedere

Ce aţi bifat de pe listă până acum?

Culinare

Street food în China

Anunţuri

Dublu de Dobrogea

5610 m = 5610 euro pentru copii

Dacă tot ai ajuns până aici, mai fă un pas

Vrem să cunoaștem lumea în mod responsabil, cu atenție și respect pentru toate formele de viață sau cultură. Nu ne interesează turismul de masă și ne pasă de ceea ce lăsăm în urmă, așa cum ne pasă de ceea ce îți povestim ție. Investim timp în pregătirea articolelor, oferim sfaturi pe baza experiențelor personale, nu umplem blogul cu publicitate și promovăm doar produse sau servicii în care credem sau pe care le folosim. Suntem selectivi și pretențioși în alegerile noastre – din respect pentru tot ceea ce ne înconjoară și din respect pentru cei care ne citesc.

Un mic ajutor din partea ta ne ajută să menținem standardul și spiritul acestui blog. Dacă ceea ce ai citit te-a inspirat, te-a emoționat sau ți-a oferit o informație de care aveai nevoie, dăruiește și tu înapoi un minut și donează pentru a susține LumeaMare. Mulțumim!

Antreprenor şi fondator al LumeaMare.ro, Roxana a părăsit o carieră de 14 ani în publicitate pentru a se dedica unei mari pasiuni: călătoriile. În prezent studiază artele plastice și fotografia, iar când rămâne timp mai scrie despre călătoriile pe care le face cu familia, despre cultură, natură sau oameni şi despre toate experienţele pe care le trăieşte în lumea cea mare.