Rezumatul săptămânii 28 feb – 6 mar

Rezumatul săptămânii 28 feb – 6 mar

Vreau în primul rând să vă mulţumesc pentru feedbackul oferit şi pentru că mi-aţi confirmat că sunt utile aceste rezumate! Aşadar vom încerca să ne ţinem de acest obicei şi să vă spunem, în fiecare luni, despre ce am mai scris şi povestit prin LumeaMare.

Din săptămâna trecută avem:

Impresii

Bazilica Sf Petru

Australia – the place to be, episodul 1, 2 şi 3

Puncte de vedere

Planul sau oferta?

Video

Poveşti din LumeaMare ediţia 12 – Veronica Drăgoi

Foto

O serie de dedicaţii din Roma

Oameni şi expoziţii

Passion Dreams cu Adriana Pelin

Concurs

Lista cu cele mai puţin bătute destinaţii

Şi nu uitaţi că am inaugurat şi biblioteca virtuală de seară, în care mai punem linkuri către articolele interesante pe care le-am citit în timpul zilei, atunci când am apucat să citim…

O săptămână grozavă vă dorim!

Dacă tot ai ajuns până aici, mai fă un pas

Vrem să cunoaștem lumea în mod responsabil, cu atenție și respect pentru toate formele de viață sau cultură. Nu ne interesează turismul de masă și ne pasă de ceea ce lăsăm în urmă, așa cum ne pasă de ceea ce îți povestim ție. Investim timp în pregătirea articolelor, oferim sfaturi pe baza experiențelor personale, nu umplem blogul cu publicitate și promovăm doar produse sau servicii în care credem sau pe care le folosim. Suntem selectivi și pretențioși în alegerile noastre – din respect pentru tot ceea ce ne înconjoară și din respect pentru cei care ne citesc.

Un mic ajutor din partea ta ne ajută să menținem standardul și spiritul acestui blog. Dacă ceea ce ai citit te-a inspirat, te-a emoționat sau ți-a oferit o informație de care aveai nevoie, dăruiește și tu înapoi un minut și donează pentru a susține LumeaMare. Mulțumim!

Antreprenor şi fondator al LumeaMare.ro, Roxana a părăsit o carieră de 14 ani în publicitate pentru a se dedica unei mari pasiuni: călătoriile. În prezent studiază artele plastice și fotografia, iar când rămâne timp mai scrie despre călătoriile pe care le face cu familia, despre cultură, natură sau oameni şi despre toate experienţele pe care le trăieşte în lumea cea mare.