Rezumatul săptămânii 23-29 mai

Rezumatul săptămânii 23-29 mai

Dacă mă uit la titlurile şi subiectele săptămânii trecute, îmi dau seama că nu ne-am încurcat, am umblat ceva prin Lumea Mare… Aşa că vă voi ajuta, în cele ce urmează, să revedeţi destinaţiile sau ideile abordate, poate vă va face plăcere să le recitiţi sau, mai mult de atât, poate le veţi adăuga pe listele voastre de dorinţe.

Mai ţineţi minte vorba “a venit vacanţa, cu trenul din Franţa?“. Şi la noi a venit vacanţa direct din Franţa, dar nu cu trenul ci cu o propunere originală, de a vă petrece zilele libere muncind şi ieşind din rutina urbană: Vacanţă la ţară, în Franţa.

După care puteţi să vă petreceţi o duminică la Strasbourg, dar… nu uitaţi să ne spuneţi şi nouă cum vi s-a părut.

Dacă nu vreţi fermă şi nici Franţa, atunci apelăm la altă vorbă, aceea în care”toate drumurile duc la Roma“, într-o nouă zi de jurnal: Zece zile la Roma (8)

Prea aproape? Pariez că aţi dori să ajungeţi în China, măcar o dată în viaţă. Unul dintre multele motive ar fi armata de teracotă, Armata Împăratului nemuritor!

Egiptul ar fi şi el o opţiune, iar o vizită la beduini poate fi o experienţă interesantă, în jurul căreia se vor naşte mai multe întrebări: Deşertul mai mult sau mai puţin sălbatic (1)

Dacă săptămâna trecută vă lansam întrebarea Tu ce vei schimba săptămâna aceasta?, astăzi aşteptăm răspunsuri la Cum şi unde negociaţi prin LumeaMare?

Simţiţi vacanţa în aer? Nu vă înşelaţi, este pe aproape. Dar nu plecaţi prea departe pentru că săptămâna aceasta vine şi cu nişte anunţuri şi invitaţii interesante! Ne auzim cu noutăţi, în curând…

Dacă tot ai ajuns până aici, mai fă un pas

Vrem să cunoaștem lumea în mod responsabil, cu atenție și respect pentru toate formele de viață sau cultură. Nu ne interesează turismul de masă și ne pasă de ceea ce lăsăm în urmă, așa cum ne pasă de ceea ce îți povestim ție. Investim timp în pregătirea articolelor, oferim sfaturi pe baza experiențelor personale, nu umplem blogul cu publicitate și promovăm doar produse sau servicii în care credem sau pe care le folosim. Suntem selectivi și pretențioși în alegerile noastre – din respect pentru tot ceea ce ne înconjoară și din respect pentru cei care ne citesc.

Un mic ajutor din partea ta ne ajută să menținem standardul și spiritul acestui blog. Dacă ceea ce ai citit te-a inspirat, te-a emoționat sau ți-a oferit o informație de care aveai nevoie, dăruiește și tu înapoi un minut și donează pentru a susține LumeaMare. Mulțumim!

Fondatoare a blogului LumeaMare.ro, Roxana a părăsit o carieră de 14 ani în publicitate pentru a se dedica unei mari pasiuni: călătoriile. Ulterior a studiat fotografia și a devenit licențiată în Grafică, la Universitatea Națională de Arte. Interesată de ecoturism, natură și conservare, Roxana scrie și desenează, inspirată de propriile călătorii, de natură, dar și de istoria artei.