Poveşti din Iordania

Poveşti din Iordania

Mă chinui de două zile să scriu două vorbe despre cum a fost duminică la Poveşti din LumeaMare, ediţia cu numărul 25, dar ba nu am avut timp, ba am adormit cu capul pe birou (exagerez, am apucat totuşi să ajung la pat), ba m-a lăsat inspiraţia. Nu ştiu cum a fost pentru voi dar eu m-am simţit minunat să împărtăşesc impresiile atât de plăcute pe care le am din vacanţa în Iordania! O ţară care m-a convins să revin, o ţară care mi s-a arătat în toată frumuseţea ei şi despre care aş putea povesti ore. Şi cred că şi Mădălina Nan simte la fel, de aceea ni s-a şi alăturat la spus poveşti. Poate că prezentarea mea a durat ceva mai mult decât vă aşteptaţi, sper doar că nu a fost plictisitor. Şi ne pare rău că nu ne-a ieşit transmisia online, aşteptăm să ne spuneţi dacă aţi dori să mai încercăm şi altădată, cu promisiunea că ne vom pregăti mai bine, din timp, ca să nu mai avem surprize.

Una peste alta, pe cei care v-aţi bucurat alături de noi de o duminică frumoasă, sper că v-am îmbunat cu reţeta de mansaf gătită de Alex (ne cerem scuze pentru aromele orientale pe care le-am lăsat în urma noastră la Ceainăria GreenTea) şi cu paharul de Vinul Cavalerului Merlot 2010 oferit de S.E.R.V.E. Iar pentru că nu ne-a fost tocmai uşor să fim şi organizatori şi povestitori, vă invităm să ne ajutaţi şi să ne spuneţi şi voi cum a ieşit …. 🙂

PS: Mulţumim Liliana Vizitiu şi Cătălin Nenciu, cei care ne-au luat în serios şi au răspuns provocării de a veni costumaţi cu ceva specific! Şi mulţumim Adriana Nan, care ne-a ajutat să scriem mesajele în arabă de pe cărţile poştale.

Dacă tot ai ajuns până aici, mai fă un pas

Vrem să cunoaștem lumea în mod responsabil, cu atenție și respect pentru toate formele de viață sau cultură. Nu ne interesează turismul de masă și ne pasă de ceea ce lăsăm în urmă, așa cum ne pasă de ceea ce îți povestim ție. Investim timp în pregătirea articolelor, oferim sfaturi pe baza experiențelor personale, nu umplem blogul cu publicitate și promovăm doar produse sau servicii în care credem sau pe care le folosim. Suntem selectivi și pretențioși în alegerile noastre – din respect pentru tot ceea ce ne înconjoară și din respect pentru cei care ne citesc.

Un mic ajutor din partea ta ne ajută să menținem standardul și spiritul acestui blog. Dacă ceea ce ai citit te-a inspirat, te-a emoționat sau ți-a oferit o informație de care aveai nevoie, dăruiește și tu înapoi un minut și donează pentru a susține LumeaMare. Mulțumim!

Antreprenor şi fondator al LumeaMare.ro, Roxana a părăsit o carieră de 14 ani în publicitate pentru a se dedica unei mari pasiuni: călătoriile. În prezent studiază artele plastice și fotografia, iar când rămâne timp mai scrie despre călătoriile pe care le face cu familia, despre cultură, natură sau oameni şi despre toate experienţele pe care le trăieşte în lumea cea mare.