Un vin, o poveste, o invitaţie la cină!

Un vin, o poveste, o invitaţie la cină!

LumeaMare şi Evino.ro te invită la o cină romantică!

Află mai jos ce trebuie să faci pentru a petrece o seară plăcută, cu bucate alese, un vin bun şi, desigur, amintiri din călătorii… pentru că dacă eşti alături de mine şi de Alex, nu ai cum să nu vorbeşti despre asta!

Alina a făcut pe pagina noastră de facebook, acum câteva zile, un sondaj privitor la sărbătorirea zilelor de Sf. Valentin sau varianta noastră locală, Dragobete. Mă aşteptam să văd un număr impresionant de „nu sărbătoresc” când a venit vorba de Sf. Valentin, o zi împrumutată, cum spun mulţi. Şi aşa a fost. M-a surprins să văd un număr destul de mare de „nu sărbătoresc” chiar şi la Dragobete, sărbătoare pe care mulţi o susţin totuşi, ca fiind cea adevărată şi românească. Cu toate acestea, mai mulţi aleg să nu o sărbătorească nici pe aceasta. Cel mai tare însă m-au necăjit afirmaţiile de genul; „nu, e o porcărie!”. Acum sincer, importată sau nu, cât de blazat şi împietrit poţi fi ca să ajungi să spui că o sărbătoare a iubirii este o porcărie? Dincolo de aspectul ei comercial, dincolo de toate închipuitele probleme (pentru că da, problemele sunt în capul nostru, nu ne obligă nimeni nici să participăm la explozia de inimioare, nici să sărbătorim dacă nu vrem), iubirea rămâne poate că cel mai de preţ lucru pe care îl avem, sentimentul cel mai frumos pe care îl putem trăi şi, aşa cum au spus alţii: nu e nevoie de o zi specială pentru a sărbători, noi sărbătorim asta în fiecare zi şamd. Da, nu e nevoie de o zi specială, dar avem nevoie să ne mai amintim din când în când. Să ne amintim să ducem o floare celui drag, să facem o surpriză, să fim buni.

Acestea fiind spuse, dacă ţie nu îţi pică greu la stomac Sf. Valentin, astăzi te invităm la un mini concurs, un concurs fulger, în urma căruia vom alege un cuplu care să se bucure cu adevărat de o seară frumoasă alături de noi, fără cheltuială, la Madame Pogany. Evino.ro ne-a oferit această ocazie iar noi vrem să o împărtăşim cu doi cititori. Mai multe detalii despre eveniment, locaţie şi meniu, găseşti pe pagina de facebook a evenimentului.

Ce trebuie să faci?

Pasul 1: intră pe website-ul Evino.ro şi alege un vin pe care ţi-ar plăcea să îl bei alături de partenera ta sau partenerul tău.

Pasul 2: pune linkul către vinul respectiv într-un comentariu aici şi, pentru că vinul îndeamnă la poveşti şi schimburi de idei, spune-ne ce părere ai tu despre aceste sărbători, ce au ele bun şi rău şi… de ce crezi că merită sărbătorite!

Pasul 3: Nu amâna şi fă cei doi paşi astăzi, până la ora 22:00. Cum eu şi Alex vom lipsi din ţară până luni inclusiv, am vrea să alegem cel mai frumos comentariu, respectiv cuplul ce ne va însoţi pe 14 februarie, tot astăzi, înainte de finalul zilei.

Ai grijă să respecţi toţi cei trei paşi pentru a te asigura că intervenţia ta este validă şi că mailul tău este corect scris în formularul de comentariu. Iar dacă vrei să îi faci o surpiză plăcută prietenei-prietenului-soţiei-soţului, poţi comenta sub pseudonim. Noi vom alege dupa calitatea răspunsului, nu după prietenii şi cunoştinţe. 

Te aşteptăm aşadar la un vin bun, o poveste şi o cină romantică!

Dacă tot ai ajuns până aici, mai fă un pas

Vrem să cunoaștem lumea în mod responsabil, cu atenție și respect pentru toate formele de viață sau cultură. Nu ne interesează turismul de masă și ne pasă de ceea ce lăsăm în urmă, așa cum ne pasă de ceea ce îți povestim ție. Investim timp în pregătirea articolelor, oferim sfaturi pe baza experiențelor personale, nu umplem blogul cu publicitate și promovăm doar produse sau servicii în care credem sau pe care le folosim. Suntem selectivi și pretențioși în alegerile noastre – din respect pentru tot ceea ce ne înconjoară și din respect pentru cei care ne citesc.

Un mic ajutor din partea ta ne ajută să menținem standardul și spiritul acestui blog. Dacă ceea ce ai citit te-a inspirat, te-a emoționat sau ți-a oferit o informație de care aveai nevoie, dăruiește și tu înapoi un minut și donează pentru a susține LumeaMare. Mulțumim!

Administratori şi iniţiatori al proiectului LumeaMare, Roxana, Alex şi Petra alcătuiesc o familie şi o echipă care călătoreşte cât de frecvent poate împreună, practicând un turism responsabil. Roxana și Alex sunt pasionați de fotografie, dar pe Alex nu-l întrece nimeni la gătit. Iar Petra este cea care testează destinaţiile din punctul de vedere al unui copil.