Lansare carte „Mami, tati, uite cămilele!”

Azi m-a sunat o prietenă, să mă întrebe cum a fost la lansarea cărții Mami, tati, uite cămilele!. I-am răspuns că mă simt ca atunci când pleci de acasă și la un moment dat îți dai seama că nu mai știi dacă ai încuiat sau nu ușa.

Nu vreau să pretind că prezentările sunt un automatism pentru mine, dimpotrivă, am mari emoții și le depășesc cu greu de fiecare dată. Vreau doar să spun că mă simt de parcă am fost acolo, parcă n-am fost. Parcă a fost real, parcă am visat. Eu sau dau autografe? Chiar mi s-a întâmplat asta? Noroc cu pozele făcute de Alexandru, modul prin care realitatea mă ciupește și mă face admit că n-am închis ușa. Pentru că n-am închis-o, acesta este adevărul. Am deschis-o către șansa de a fi scriitor și către promisiunea de a continua.

Roxana Farca și Bogdan Hrib

Mulțumesc Editurii Tritonic și în special lui Bogdan Hrib, pentru că m-a publicat (pe pile, după cum a afirmat chiar el), mulțumesc gazdei – Journey Pub și mulțumesc tuturor celor care au ales să-și petreacă seara de luni alături de mine. M-am bucurat să vă simt aproape, chiar și pe cei care nu ați putut ajunge!

Mami, tati, uite cămilele! este acum disponibilă pentru comandă pe website-ul editurii, chiar aici. Vă voi ține la curent cu noutățile, atunci când apare pe rafturi sau în alte librării online. Veștile vor fi adăugate în pagina cărții sau pe pagina dedicată de facebook.

Sper că vom mai avea și alte ocazii să ne întâlnim, în compania cărților și cămilelor. Până atunci aștept cu mare curiozitate părerile voastre, criticile, întrebările, orice veți simți că v-ar fi util sau mi-ar fi mie, pentru cărțile viitoare.

Mulțumesc!

Dacă tot ai ajuns până aici, mai fă un pas

Vrem să cunoaștem lumea în mod responsabil, cu atenție și respect pentru toate formele de viață sau cultură. Nu ne interesează turismul de masă și ne pasă de ceea ce lăsăm în urmă, așa cum ne pasă de ceea ce îți povestim ție. Investim timp în pregătirea articolelor, oferim sfaturi pe baza experiențelor personale, nu umplem blogul cu publicitate și promovăm doar produse sau servicii în care credem sau pe care le folosim. Suntem selectivi și pretențioși în alegerile noastre – din respect pentru tot ceea ce ne înconjoară și din respect pentru cei care ne citesc.

Un mic ajutor din partea ta ne ajută să menținem standardul și spiritul acestui blog. Dacă ceea ce ai citit te-a inspirat, te-a emoționat sau ți-a oferit o informație de care aveai nevoie, dăruiește și tu înapoi un minut și donează pentru a susține LumeaMare. Mulțumim!

Antreprenor şi fondator al LumeaMare.ro, Roxana a părăsit o carieră de 14 ani în publicitate pentru a se dedica unei mari pasiuni: călătoriile. În prezent studiază artele plastice și fotografia, iar când rămâne timp mai scrie despre călătoriile pe care le face cu familia, despre cultură, natură sau oameni şi despre toate experienţele pe care le trăieşte în lumea cea mare.