Rîmetea, satul de sub Piatra Secuiului

Întoteauna m-am simţit atrasă de Apuseni, poate, pe de o parte, pentru că am şi rude pe acele meleaguri, poate, pe de altă parte, pentru că sunt atâtea de vizitat şi de făcut acolo, încât este imposibil să te plictiseşti sau să spui că ai văzut tot ce este de văzut . Aşa că, în ultima vreme am încercat sa mă îndrept cu fiecare ocazie spre Apuseni.

Venise primăvara, sau mai degrabă direct vara, după cum o sa vedeţi. Tot auzisem de un loc numit Rîmetea pe la prieteni, dar nu ştiam prea bine unde este, ce este, înţelesesem doar că e ceva deosebit. Este luna mai, avem o săptămână liberă, aşa că hai să mergem în Rîmetea!

După câteva cercetări, ne facem bagajele, urcăm câinii în maşină si pornim la drum. După Alba Iulia ne îndreptăm spre Turda pentru a ajunge în Aiud, de unde ne orientăm la stânga spre <...

Articolul integral poate fi vizualizat doar de abonații la newsletter.

Ești deja abonat? Introdu adresa de email în câmpul de mai jos pentru verificare.


Nu ești deja abonat? Abonează-te acum!

Urmărindu-și una dintre pasiuni, Octavia a hotarât să studieze literatura. O altă pasiune, precum și mare iubire, este muntele. De aceea Octavia vrea să ajungă în cele mai îndepărtate si ascunse colțuri ale naturii. Pentru ea, fiecare călătorie făcută este o aventură plină de emoții și impresii puternice ce trebuie împărtășite cu oricine dorește să asculte.