Biblioteca virtuală: blogosfera în călătorie

Se vede că a venit vara şi odată cu ea a crescut pofta de hionăreală prin lume. Acţiunile “bloggeristice” se concentrează tot mai mult pe concedii, vacanţe, destinaţii, descoperire sau redescoperire, lucru care ne umple de bucurie, avem şi mai mult de citit!

Să vedem aşadar ce e nou în zonă – şi am rugămintea să mă completaţi cu ce aţi mai descoperit şi voi!

Aşadar, începem cu o acţiune de redescoperire a Bucureştiului, iniţiată cu entuziasm şi emoţie de Corina Georgescu. Am fost şi noi pe acolo, ne-a plăcut şi am scris despre asta.

Continuăm cu o acţiune mai amplă, de redescoperire a României, de care am aflat de la Bobby Voicu. Şi la asta vom merge, chiar dacă nu suntem parte din echipa oficială. O plimbare nu strică niciodată!

Cu puţin mai departe de graniţele României, Budapesta a fost şi ea descoperită de blogosferă şi cu ocazia asta am aflat de ce îl doare noada pe arhi sau cum a fost luat prin surprindere Alex Negrea.

De muuult mai departe, din Africa, aflăm tot felul de lucruri haioase de la Piticu sau e-costin. Ca să nu mă oftic mă consolez cu ideea că fotbalul nu este pasiunea mea cea dintâi (şi nici cea din urmă, de fapt, chiar nu e pe listă…)

Însă nu pot să nu oftez citind poveştile lui Chinezu, mai ales când acesta sunt despre vacanţa în Tenerife

De pe twitter, Nicu de la info-delta.ro ne tentează cu impresii din Grecia … aşteptăm cu interes şi poveşti!

Altcineva? Cine se mai înscrie pe lista?

Antreprenor şi fondator al LumeaMare.ro, Roxana a părăsit o carieră de 14 ani în publicitate pentru a se dedica unei mari pasiuni: călătoriile. În prezent se ocupă de blog, studiază fotografia și scrie despre călătoriile pe care le face cu familia, despre cultură, natură sau oameni şi despre toate experienţele pe care le trăieşte în lumea cea mare.