Când ţi-e dor de Austria…

... vine Austria la tine!

Se ştie că atât eu cât şi Alex şi LumeaMică suntem fani Austria. Ne-am îndrăgostit iremediabil de peisajele şi viaţa oamenilor de acolo iar visul nostru este ca, atunci când om fi bătrâni şi bogaţi (măcar puţini bogaţi), să ne retragem într-un sătuc pitoresc şi să avem o casă cu multe flori la geamuri. În Austria desigur, poate chiar pe aproape de locul meu pereche din lumea asta.

Eu personal mai am un vis: să învăţ să schiez. Îmi propun asta de mult şi nu mă dau bătută chiar dacă am ajuns deja la o vârstă la care mai bine mi-aş păzi oasele. Dar dacă tot m-am apucat de motociclism târziu nu văd de ce nu aş face-o şi pe asta! Din păcate şi a...

Articolul integral poate fi vizualizat doar de abonații la newsletter.

Ești deja abonat? Introdu adresa de email în câmpul de mai jos pentru verificare.


Nu ești deja abonat? Abonează-te acum!

Antreprenor şi fondator al LumeaMare.ro, Roxana a părăsit o carieră de 14 ani în publicitate pentru a se dedica unei mari pasiuni: călătoriile. În prezent se ocupă de blog, studiază fotografia și scrie despre călătoriile pe care le face cu familia, despre cultură, natură sau oameni şi despre toate experienţele pe care le trăieşte în lumea cea mare.