Relaxare şi frumuseţe la Bad Blumau

Despre Hundertwasser v-am făcut capul mare acum câteva zile, în secţiunea Artist în LumeaMare. Despre termele de la Bad Blumau din Austria v-am mai pomenit aici şi aici. Am realizat totuşi că nu am recomandat niciodată acest loc minunat în secţiunea noastră de cazări, ceea ce este mare, mare păcat. Nu ne-a plătit nimeni să facem asta şi nici nu ne-a invitat să stăm acolo free pentru a vă putea împărtăşi extazul. Cu toate acestea am fost de două ori şi, chiar dacă nu ne-am permis să ne şi cazăm în cadrul complexului Rogner Bad Blumau, suntem convinşi că odată şi odată o să o facem şi pe asta.

Preţurile nu sunt chiar prohibitive iar acum, pe timpul verii, există chiar oferte care nu sună rău. Da, cu siguranţă că veţi găsi mai ieftin dar dacă vreţi mult răsfăţ în inima naturii şi într-un cadru creat de Hundertwasser, aici e locul! Şi chiar dacă nu veţi dormi acolo, faceţi măcar o oprire în drumurile voastre…

Toate detaliile sunt la ei pe site, eu las mai mult pozele să vorbească.


Dacă tot ai ajuns până aici, mai fă un pas

Vrem să cunoaștem lumea în mod responsabil, cu atenție și respect pentru toate formele de viață sau cultură. Nu ne interesează turismul de masă și ne pasă de ceea ce lăsăm în urmă, așa cum ne pasă de ceea ce îți povestim ție. Investim timp în pregătirea articolelor, oferim sfaturi pe baza experiențelor personale, nu umplem blogul cu publicitate și promovăm doar produse sau servicii în care credem sau pe care le folosim. Suntem selectivi și pretențioși în alegerile noastre – din respect pentru tot ceea ce ne înconjoară și din respect pentru cei care ne citesc.

Un mic ajutor din partea ta ne ajută să menținem standardul și spiritul acestui blog. Dacă ceea ce ai citit te-a inspirat, te-a emoționat sau ți-a oferit o informație de care aveai nevoie, dăruiește și tu înapoi un minut și donează pentru a susține LumeaMare. Mulțumim!

Antreprenor şi fondator al LumeaMare.ro, Roxana a părăsit o carieră de 14 ani în publicitate pentru a se dedica unei mari pasiuni: călătoriile. În prezent studiază artele plastice și fotografia, iar când rămâne timp mai scrie despre călătoriile pe care le face cu familia, despre cultură, natură sau oameni şi despre toate experienţele pe care le trăieşte în lumea cea mare.