O aniversare perfectă

A treia zi

Odata cu lumina incepe un concert incredibil de ciripeli, pe mai multe voci. Stau asa semiadormita si le ascult hipnotizata, nevenindu-mi sa cred ca sunt atat de aproape de natura. Am senzatia ca voi deschide fermoarul de la cort si ma voi trezi intr-o jungla. Simfonia de ciripeli nu reuseste sa imi strice de tot somnul, nici telefonul matinal pe care il primesc de la George care imi ureaza „la multi ani!”.

Cand ma trezesc cu adevarat descopar ca norii se imprastie si ca soarele da din coate sa imi faca ziua mai frumoasa. Mancam la micul dejun pizza ramasa de seara si ne pregatim rapid „bagajul” de balaceala. Intrarea e inclusa in pretul cazarii si dupa ce dam mult din maini in „discutia” cu sotul proprietar de camping, platim o garantie destul de mare pentru accesul la piscina – o bratara ce se pune la mana. Nu avem nevoie de ea pentru ca nu exista nici...

Articolul integral poate fi vizualizat doar de abonații la newsletter.

Ești deja abonat? Introdu adresa de email în câmpul de mai jos pentru verificare.


Nu ești deja abonat? Abonează-te acum!

Antreprenor şi fondator al LumeaMare.ro, Roxana a părăsit o carieră de 14 ani în publicitate pentru a se dedica unei mari pasiuni: călătoriile. În prezent se ocupă de blog, studiază fotografia și scrie despre călătoriile pe care le face cu familia, despre cultură, natură sau oameni şi despre toate experienţele pe care le trăieşte în lumea cea mare.