Cu LumeaMică prin SalzburgerLand (1)

Excursia asta îmi pare scurtă de când a început. Documentându-mă asupra diverselor zone din Austria am ajuns foarte repede la concluzia că fiecare în parte are atât de multe de oferit încât nici nu merită să îţi propui mai mult de una, pentru că oricum nu vei face şi nu vei vedea decât foarte puţin. Aşa că am renunţat la Styria şi am ales să rămânem în SalzburgerLand iar Viena să fie doar nod de trecere dinspre şi înspre aeroport. Iar din SalzburgerLand au rămas în picioare valea Gastein, cu „tabăra” în Bad Hofgastein şi apoi Salzburg, pentru care nu vom avea decât o zi plină şi poate două jumătăţi. Dar până acolo mai e, sper să nu vină prea repede ziua de luni.

Din păcate eu tot nu înţeleg de ce accesul la internet este încă aşa o provocare pentru pensiuni, hosteluri sau chiar hoteluri de 5 stele (vezi Egipt!), chiar mi se pare un serviciu relativ facil de oferit clienţilor. Dorind să mai dau veşti acasă am ales cu s...

Articolul integral poate fi vizualizat doar de abonații la newsletter.

Ești deja abonat? Introdu adresa de email în câmpul de mai jos pentru verificare.


Nu ești deja abonat? Abonează-te acum!

Antreprenor şi fondator al LumeaMare.ro, Roxana a părăsit o carieră de 14 ani în publicitate pentru a se dedica unei mari pasiuni: călătoriile. În prezent se ocupă de blog, studiază fotografia și scrie despre călătoriile pe care le face cu familia, despre cultură, natură sau oameni şi despre toate experienţele pe care le trăieşte în lumea cea mare.