O tabără între două drumuri: Biz Social Media Camp

Mai în glumă mai în serios, când a trebuit sa spun de ce am venit la tabăra de Social Media, organizată de Biz, am dat vina pe Alex (păi da, dacă şefu a plătit...). Altceva mai inteligent nu m-a dus capul meu aflat în vacanţă. Cu un weekend înainte de Biz Social Media Camp am organizat prima ediţie de Poveşti din LumeaMare în deplasare, iar acum, peste 4 ore, trebuie să plec cu LumeaMică într-o altă tabără, de data asta fără bloggeri, agenţii şi clienţi, "decât" cu cai şi călărie. Din astea 4 ore sper să apuc să dorm măcar două, aşa că o să vă rog să mă iertaţi dacă nu voi putea să vă povestesc prea multe din ce am făcut şi ce am învăţat pe acolo.

Vreau doar să vă spun că mă bucur că am avut ocazia să văd şi să cunosc oameni fani care devin şi mai faini atunci când ridică ochii din telefoane şi uită că sunt bloggeri :-) Iar organizatorii merită toate aplauzele - pentr...

Articolul integral poate fi vizualizat doar de abonații la newsletter.

Ești deja abonat? Introdu adresa de email în câmpul de mai jos pentru verificare.


Nu ești deja abonat? Abonează-te acum!

Antreprenor şi fondator al LumeaMare.ro, Roxana a părăsit o carieră de 14 ani în publicitate pentru a se dedica unei mari pasiuni: călătoriile. În prezent se ocupă de blog, studiază fotografia și scrie despre călătoriile pe care le face cu familia, despre cultură, natură sau oameni şi despre toate experienţele pe care le trăieşte în lumea cea mare.