Cum să-ţi sabotezi propriile monumente

Trebuie să afirm de la bun început că sunt conştientă că s-ar putea să dramatizez prea mult dar trebuie să vă împărtăşesc supărarea care m-a cuprins ieri la "poalele" Turnului Eiffel!

M-am emoţionat mult când l-am revăzut răsărind deasupra Parisului, atunci când am intrat în oraş, în autocarul ce ne aducea de la aeroport. M-a emoţionat şi mai mult entuziasmul pe care l-a arătat LumeaMică. Vă spun sincer că rar o văd aşa de entuziasmată de orice formă de arhitectură, pur şi simplu până acum nu reuşeam să o fac să se bucure de astfel de realizări. De data aceasta a început să mă ia în braţe, să râdă şi să îmi mulţumească pentru că am ajuns la Paris şi poate să vadă şi ea turnul. Istoria s-a repetat şi când l-a văzut din metrou, pe bucata în care acesta traversa podul, şi apoi în timp ce ne apropiam, când a realizat care îi sunt adevăratele proporţii. E clar, oricât o prevenisem eu că e mare, nu mă crezuse...

Articolul integral poate fi vizualizat doar de abonații la newsletter.

Ești deja abonat? Introdu adresa de email în câmpul de mai jos pentru verificare.


Nu ești deja abonat? Abonează-te acum!

Antreprenor şi fondator al LumeaMare.ro, Roxana a părăsit o carieră de 14 ani în publicitate pentru a se dedica unei mari pasiuni: călătoriile. În prezent se ocupă de blog, studiază fotografia și scrie despre călătoriile pe care le face cu familia, despre cultură, natură sau oameni şi despre toate experienţele pe care le trăieşte în lumea cea mare.