O reţetă de weekend în 10 paşi … la munte

Prezenta reţetă nu se doreşte decât a fi o experienţă simplă despre ce poţi face (printre muuuulte altele)  într-o zi cu soare şi vreme bună, undeva sus pe dealuri şi munţi.

Etapele principale sunt: 1. Se merge la păstrăvărie şi se ia o undiţă. 2. Cu un pic de răbdare şi un pic de slăninuţă avem noroc şi prindem ceva păstrăv. 3. Curăţăm peştele. 4. Mângâiem peştii cu sare, usturoi şi lămâie pe pat de crengi de brad - nimic mai ...

Articolul integral poate fi vizualizat doar de abonații la newsletter.

Ești deja abonat? Introdu adresa de email în câmpul de mai jos pentru verificare.


Nu ești deja abonat? Abonează-te acum!

De profesie farmacist, Alexandru este pasionat de fotografie și gastronomie. Sunt două hobby-uri care de multe ori se împletesc foarte bine. Îi place să călătorească, să surprindă prin lentila aparatului natura, oamenii şi locurile pe care le descoperă.