Călător în Bucovina (2)

Ziua II

După prima zi în care am călătorit în Bucovina și după o noapte petrecută sub stele ne-am strâns lucrurile şi ne-am continuat aventura. Se pare că şoseaua aleasă de noi întâmplător la început poate fi cu ușurinţă transformată într-un circuit al principalelor mânăstiri din Moldova. Cercetăm harta şi pornim spre Putna.

Marginea

După ce ieşim din Suceviţa intrăm în localitatea Marginea, semnalată printr-un ulcior imens. Ce poate să însemne asta? Artă populară? Cred că merită o oprire pe aici. Imediat vedem şi câteva magazine cu ceramică. Oprim şi ne pierdem prin ele. Cum trecem din unul în altul nimerim într-un atelier de olărit. Puțin sfioşi, ne uităm înăuntru din prag. Vedem turişti cum intră fără ezitare şi îi urmăm. Astfel i-am privit pe meşteri...

Articolul integral poate fi vizualizat doar de abonații la newsletter.

Ești deja abonat? Introdu adresa de email în câmpul de mai jos pentru verificare.


Nu ești deja abonat? Abonează-te acum!

Urmărindu-și una dintre pasiuni, Octavia a hotarât să studieze literatura. O altă pasiune, precum și mare iubire, este muntele. De aceea Octavia vrea să ajungă în cele mai îndepărtate si ascunse colțuri ale naturii. Pentru ea, fiecare călătorie făcută este o aventură plină de emoții și impresii puternice ce trebuie împărtășite cu oricine dorește să asculte.