„Best of LumeaMare” – Septembrie 2011

„Best of LumeaMare” – Septembrie 2011

Cred că cel mai bun lucru pe care ni l-a oferit luna septembrie a fost vremea încă văratică şi faptul că nu a lăsat toamna cea udă şi rece să vină brusc peste noi. Aşa că ne face plăcere să ne amintim de zilele acestei luni dar şi de articolele pe care le-am publicat cu acelaşi drag, ca de obicei, fără să ne încurcăm de vreme sau sezon. Luna trecută a fost plină de evenimente, dintre care este evident că cel mai important pentru noi a fost aniversarea a doi ani de când încercăm să învăţăm şi să creştem în online, alături de voi. Dar nu se limitează totul la asta aşa că vă arătăm, mai jos, o selecţie a celor mai citite subiecte din septembrie, invitându-vă la o lectură plăcută de weekend, dacă nu aţi apucat să le citiţi la vremea lor.

Here we go:

IMPRESII

Zilele cetăţiii Târgovişte

Nurburgring, sau cum să strici orzul pe gâscă…

Niciodată cucerit: Mont Saint-Michel

Frankfurt, perspective turistice (I)

OAMENI

Un om binecuvântat

Tinerii din ziua de azi nu mai sunt ca pe vremea mea…

Poveşti din LumeaMare cu Chinezu

UTILE

Cât costă o vacanţă la Disneyland Paris 

GUSTURI

Corcova: la un pahar de istorie

O dublă premieră: Cramele Basilescu

EVENIMENTE

Când râd maşinile?

Born to be wild

Mai sunt dar nu vreau să vă plictisesc. Le găsiţi pe toate în arhiva lunii Septembrie.

Dacă tot ai ajuns până aici, mai fă un pas

Vrem să cunoaștem lumea în mod responsabil, cu atenție și respect pentru toate formele de viață sau cultură. Nu ne interesează turismul de masă și ne pasă de ceea ce lăsăm în urmă, așa cum ne pasă de ceea ce îți povestim ție. Investim timp în pregătirea articolelor, oferim sfaturi pe baza experiențelor personale, nu umplem blogul cu publicitate și promovăm doar produse sau servicii în care credem sau pe care le folosim. Suntem selectivi și pretențioși în alegerile noastre – din respect pentru tot ceea ce ne înconjoară și din respect pentru cei care ne citesc.

Un mic ajutor din partea ta ne ajută să menținem standardul și spiritul acestui blog. Dacă ceea ce ai citit te-a inspirat, te-a emoționat sau ți-a oferit o informație de care aveai nevoie, dăruiește și tu înapoi un minut și donează pentru a susține LumeaMare. Mulțumim!

Antreprenor şi fondator al LumeaMare.ro, Roxana a părăsit o carieră de 14 ani în publicitate pentru a se dedica unei mari pasiuni: călătoriile. În prezent studiază artele plastice și fotografia, iar când rămâne timp mai scrie despre călătoriile pe care le face cu familia, despre cultură, natură sau oameni şi despre toate experienţele pe care le trăieşte în lumea cea mare.