Poveşti din LumeaMare vine la Cluj!

După 17 ediţii de Poveşti din LumeaMare la Bucureşti şi după o primă ediţie de Poveşti din LumeaMare în deplasare, iată că răspund în sfârşit unui apel mai vechi al oraşului pe care îl iubesc şi pe care l-am adoptat şi aduc Poveştile din LumeaMare la Cluj! Sunt emoţionată şi sper ca această veste să îi entuziasmeze la fel de mult şi pe cititorii noştri din Cluj. Totul s-a petrecut foarte repede şi anumite detalii vor fi adăugate ulterior, însă am vrut să vă anunţ cât de curând despre intenţia noastră, pentru a vă face loc în agende şi a prinde curaj pentru a fi, poate chiar voi, povestitori!

Poate că unii dintre voi nu ştiţi cum se desfăşoară un astfel de eveniment aşa că voi încerca să vă fac o descriere, pe scurt, mai multe detalii pu...

Articolul integral poate fi vizualizat doar de abonații la newsletter.

Ești deja abonat? Introdu adresa de email în câmpul de mai jos pentru verificare.


Nu ești deja abonat? Abonează-te acum!

Antreprenor şi fondator al LumeaMare.ro, Roxana a părăsit o carieră de 14 ani în publicitate pentru a se dedica unei mari pasiuni: călătoriile. În prezent se ocupă de blog, studiază fotografia și scrie despre călătoriile pe care le face cu familia, despre cultură, natură sau oameni şi despre toate experienţele pe care le trăieşte în lumea cea mare.