Cum a fost la Cluj, la Poveşti

Şi iată că a trecut şi prima ediţie de Poveşti din LumeaMare la Cluj, cu povestiri interesante, bucate bune şi participanţi minunaţi! Am avut emoţii la fel de mari ca acum aproape 2 ani, la prima ediţie din Bucureşti, şi sper ca în vâltoarea evenimentelor să nu fi făcut pe nimeni să se simtă neglijat!

Cum eram deja foarte obosiţi şi Alex abia se întorsese dintr-o delegaţie, n-am apucat să plecăm devreme din Bucureşti. Am ajuns seara la Restaurantul CAMINO, cu o oră înainte de a începe evenimentul, aşa că vă daţi seama că înghiţisem deja o porţie zdravănă de stres, imaginându-ne cum ar fi să nu reuşim să fim acolo la timp. Echipa restaurantului a fost însă foarte drăguţă şi de ajutor, aşa că am apucat să fim gata cu totul la ora stabilită.

Cât despre poveşti - vă las pe voi să spuneţi cum au fost. Sau, pentru cei care nu au putut aj...

Articolul integral poate fi vizualizat doar de abonații la newsletter.

Ești deja abonat? Introdu adresa de email în câmpul de mai jos pentru verificare.


Nu ești deja abonat? Abonează-te acum!

Antreprenor şi fondator al LumeaMare.ro, Roxana a părăsit o carieră de 14 ani în publicitate pentru a se dedica unei mari pasiuni: călătoriile. În prezent se ocupă de blog, studiază fotografia și scrie despre călătoriile pe care le face cu familia, despre cultură, natură sau oameni şi despre toate experienţele pe care le trăieşte în lumea cea mare.