Plimbare prin Berry

UN TRASEU PENTRU TOATE VÂRSTELE

Dacă în Sancerre v-am spus ce e de văzut, mâncat, băut şi unde vă puteţi odihni, în continuare vom porni într-un periplu maraton în centrul Franţei, în vechea provincie Berry.

Ne-am trezit dimineaţă destul de agitaţi şi încă nehotărâţi – nu ştiam cum să profităm mai bine de singura zi pe care puteam să o petrecem în Berry şi cum să reuşim să combinăm toate gusturile şi dorinţele, de la mic la mare. Cât am savurat micul dejun şi cele mai parfumate dulceţuri de casă pe care le-am gustat vreodată, am studiat hărţi şi trasee, ne-am sfătuit cu Madame Lamacq, am citit descrierile castelelor din zonă, am făcut o listă mai scurtă dar încă prea lungă şi până la urmă nu am hotărât decât că o v...

Articolul integral poate fi vizualizat doar de abonații la newsletter.

Ești deja abonat? Introdu adresa de email în câmpul de mai jos pentru verificare.


Nu ești deja abonat? Abonează-te acum!

Antreprenor şi fondator al LumeaMare.ro, Roxana a părăsit o carieră de 14 ani în publicitate pentru a se dedica unei mari pasiuni: călătoriile. În prezent se ocupă de blog, studiază fotografia și scrie despre călătoriile pe care le face cu familia, despre cultură, natură sau oameni şi despre toate experienţele pe care le trăieşte în lumea cea mare.