GoodWine 2011 – un strop de vin, trufe şi bucătărie moleculară

Săptămâna trecută a fost marcată, cel puţin pentru mine, de două evenimente bahice - degustarea organizată de Vinexpert al cărei amfitrion a fost Brett Crittenden şi târgul internaţional de vinuri GoodWine 2011.

Să ne ocupăm un pic de GoodWine având în vedere că după după degustarea Guigal/Yalumba mai am nevoie de un strop de linişte şi de gânduri aşezate.

Ziua aleasă de mine a fost sâmbătă, 19 noiembrie, dar sincer cred că aş fi mers în fiecare zi a târgului. Multe lansări, degustări inedite, atât din lumea vinului cât şi din cea culinară. Nu mi-am  propus un tur de forţă, ci am ales câteva standuri la care am stat mai pe îndelete. Cu siguranţă ar fi meritat şi altele, dar cine ştie, poate data viitoare.

Aşa că dimineaţa, la ora la care puţini bucureşteni şi probabil ceva naţio...

Articolul integral poate fi vizualizat doar de abonații la newsletter.

Ești deja abonat? Introdu adresa de email în câmpul de mai jos pentru verificare.


Nu ești deja abonat? Abonează-te acum!

De profesie farmacist, Alexandru este pasionat de fotografie și gastronomie. Sunt două hobby-uri care de multe ori se împletesc foarte bine. Îi place să călătorească, să surprindă prin lentila aparatului natura, oamenii şi locurile pe care le descoperă.