Interviu la Salzburg

În care aflăm ce învăţăminte a tras năprasnicul din prima lui delegaţie şi cum le‑a aplicat în următoarele călătorii, cum stă treaba cu taxiurile, ce mai pun oamenii în seifurile din camerele de hotel şi ce întrebări să pui la interviul de angajare.

Aflasem de job de la nevasta lui Lazea (ăia din Cluj, dacă vă trebe mobilier personalizat, el e ăla), povestisem cu ceva austriac chel care mi‑o zis ceva legat de geamuri de macarale. Evident, până la urmă o fost altceva, da’ să nu divagăm.

No, ajung io (iar) la aeroport, la nici 2 luni după ce venisem din Jermanica, cu un rucsac mic de laptop în spate. Se uită nenea ăla de la security la mine, şi mă întreabă: numa’ atâta? Da, zic io. Da’ unde mereţ? (V‑am mai zis, noi în Ardeal nu zicem mereţi ca toată lumea). Îi zic că în Austria,...

Articolul integral poate fi vizualizat doar de abonații la newsletter.

Ești deja abonat? Introdu adresa de email în câmpul de mai jos pentru verificare.


Nu ești deja abonat? Abonează-te acum!

Trainer (tehnic) cu ochii larg deschişi spre lucrurile mari şi mici, cu credinţa de nezdruncinat că a dărui este o obligaţie, nu un privilegiu. A, da, pentru cei care se mai miră încă de ce nu îl văd pe Moş Crăciun: vine, da' vine călare pe un covor zburător, nu pe o sanie trasă de reni.