Brânzeturi franţuzeşti

Vinerea trecută pe la ceasurile 18:30 trecute fix am poposit la Băcănia Coco. Ne aşteptau brânzeturile franţuzeşti, vinurile de Corcova, prieteni mai vechi şi nu numai.

Nu pot spune acum că am reţinut toate sortimentele de brânzeturi prezente acolo, dar cu siguranţă ni le aducem aminte pe cele care ne-au plăcut mai mult.

Doamna Andreea Popovici de la La Fourchette ne-a povestit despre istoria şi modul de preparare a brânzei  Morbier AOC, despre Fourme d'Ambert şi cu siguranţă despre vedeta serii, cel puţin pentru noi - Comté AOC. Nici brânzeturile moi de tip Saint-Marcellin, o brânză moale de vacă, sau Cabécou din la...

Articolul integral poate fi vizualizat doar de abonații la newsletter.

Ești deja abonat? Introdu adresa de email în câmpul de mai jos pentru verificare.


Nu ești deja abonat? Abonează-te acum!

De profesie farmacist, Alexandru este pasionat de fotografie și gastronomie. Sunt două hobby-uri care de multe ori se împletesc foarte bine. Îi place să călătorească, să surprindă prin lentila aparatului natura, oamenii şi locurile pe care le descoperă.