Dezmăţ culinar în Madeira

N-am fost dintotdeauna o gurmandă. Am trecut şi eu prin adolescenţa şi tinereţea aceea superficială în care mă întrebam de ce trebuie să mâncăm şi de ce nu putem să luăm o pastilă şi, gata, să scăpăm de masă? N-am fost niciodată slabă, nici măcar atunci când nu mâncam cu mare entuziasm. Chiar şi acum am momente, mai ales atunci când nu e nimeni pe lângă mine, în care aş putea face foamea, deşi frigiderul este plin.

Alex şi călătoriile m-au schimbat şi continuă să mă schimbe.

Nu am slăbit, dar am învăţat că pot supravieţui cu asta şi că a savura ceva nou, alături de cineva drag, într-un loc necunoscut, face parte din experienţa fantastică şi completă a călătoriei. Îmi e din ce în ce mai greu să călătoresc 100% low budget, să mă gândesc că aş fi în stare să mănânc numai covrigi doar pentru a ajunge în nu ştiu ce loc minunat din lume. Nu mă interesează neapărat luxul, dar nici...

Articolul integral poate fi vizualizat doar de abonații la newsletter.

Ești deja abonat? Introdu adresa de email în câmpul de mai jos pentru verificare.


Nu ești deja abonat? Abonează-te acum!

Antreprenor şi fondator al LumeaMare.ro, Roxana a părăsit o carieră de 14 ani în publicitate pentru a se dedica unei mari pasiuni: călătoriile. În prezent se ocupă de blog, studiază fotografia și scrie despre călătoriile pe care le face cu familia, despre cultură, natură sau oameni şi despre toate experienţele pe care le trăieşte în lumea cea mare.