4 + 2 motive pentru a iubi Ungaria

Ungaria te întâmpină cu inima deschisă. Cu două inimi chiar. Un brand de ţară cald, o atitudine prietenoasă şi cel puţin 4 + 2 motive bune pentru care am ales titlul acestui articol. Cum spuneam în articolul anterior despre Ungaria, după vizita în Câmpia Maghiară de sud, în goana noastră către departe am început să nu mai acordăm atenţie locurilor care ne sunt aproape. Ungaria este atât de aproape de noi şi merită cunoscută şi iubită. Iată motivele mele, dar la final te invit şi pe tine să completezi cu ale tale.

1. Budapesta şi alte oraşe

Nu ştiu cum s-a făcut dar în Budapesta am stat puţin, de fiecare dată când am trecut pe-acolo. Nici acum nu am zăbovit suficient, am avut doar câteva ore la dispoziție, dar trebuie să revin odată şi-odată ca să mă bucur pe îndelete de acest oraş minunat. Nu degeaba spune Ina că Budapesta a fost prima ei drago...

Articolul integral poate fi vizualizat doar de abonații la newsletter.

Ești deja abonat? Introdu adresa de email în câmpul de mai jos pentru verificare.


Nu ești deja abonat? Abonează-te acum!

Administratori şi iniţiatori al proiectului LumeaMare, Roxana, Alex şi Petra alcătuiesc o familie şi o echipă care călătoreşte cât de frecvent poate împreună, practicând un turism responsabil. Roxana și Alex sunt pasionați de fotografie, dar pe Alex nu-l întrece nimeni la gătit. Iar Petra este cea care testează destinaţiile din punctul de vedere al unui copil.