Trei idei pentru părinţi şi copii (2)

Îmi trec prin faţă tot felul de idei legate de activităţi pentru copii, de cursuri utile pentru părinţi, de ce şi cum să faci ca să mai aibă copilul şi altă preocupare decât jocurile pe calculator sau desenele animate. M-am gândit aşadar, din când în când, în limita timpului disponibil, să  ţi le arăt şi ţie, pe scurt.

1. Vrea copilul un animal? Ce-ar fi să adopţi un urs? Dacă mergi la Braşov, Bran, Moeciu, Râşnov sau Zărneşti, fă-ţi o programare la Liberty Bear Sanctuary, Rezervaţia de Urşi. Ai grijă că nu este un ZOO şi nici nu poţi intra când doreşti, cum doreşti. Pentru că programul de acum e posibil să nu mai fie valabil şi la primăvară-vară, cel mai sigur e să suni la 0268-471-202 sau 0788.714.197. Copilul tău va învăţa ceea ce înseamnă cu adevărat un urs, de ce acesta nu ar trebui să fie ţinut captiv pentru distracţia omului şi de ce fiecare fiinţă are mediul şi modul său de viaţa în care nu tr...

Articolul integral poate fi vizualizat doar de abonații la newsletter.

Ești deja abonat? Introdu adresa de email în câmpul de mai jos pentru verificare.


Nu ești deja abonat? Abonează-te acum!

Antreprenor şi fondator al LumeaMare.ro, Roxana a părăsit o carieră de 14 ani în publicitate pentru a se dedica unei mari pasiuni: călătoriile. În prezent se ocupă de blog, studiază fotografia și scrie despre călătoriile pe care le face cu familia, despre cultură, natură sau oameni şi despre toate experienţele pe care le trăieşte în lumea cea mare.