Cursul de fotografie

Cred că în ultimii ani mi-am făcut o profesiune de credinţă să caut să văd pe unde e frumos: prin ţară, pe la alţii prin ţară, printre oameni, prin poveşti, prin lucrurile pe care (vreau să) le învăţ, prin muzicile care mă mişcă te-miri-pe-unde, de la picioare pân’ la suflet, etc. Cândva vă mai povesteam eu şi că-s un om tare norocos, sau cel puţin sub lumina asta îmi îmbrac eu experienţele.

Fără a se-nţelege că trăiesc aşa în vreo stare de beatitudine continuă (ferească-sfântul, că am auzit eu că cei ce sunt continuu fericiţi îs probabil complet idioţi), am totuşi impresia că de ce cauţi mai mult şi mai mult către frumos şi către bine, de-aia te caută şi ele la rândul lor.

Şi-acu să intru în subiect că prea mă-nvârt pe lângă. Cumva, de prin copilărie citire, de când aveam vreo 8 ani şi developam filme cu tata în debara, sau de când mi s-a părut că nu mai e de-ajuns să p...

Articolul integral poate fi vizualizat doar de abonații la newsletter.

Ești deja abonat? Introdu adresa de email în câmpul de mai jos pentru verificare.


Nu ești deja abonat? Abonează-te acum!

Ina a absolvit psihologia şi după un parcurs profesional în câteva multinaţionale, a ales să-şi asorteze studiile cu munca absolvind astfel şi un master în comunicare. De călătorit e îndrăgostită de când era copil, de aceea a decis să împărtăşească impresii din incursiunile sale.