Popasuri culinare: unde şi ce poţi mânca în Barcelona

Popasuri culinare: unde şi ce poţi mânca în Barcelona

Barcelona este mai mult decât tapas şi ciocolată. Este raiul fructelor de mare şi al peştelui. Nu îţi plac, atunci Barcelona este raiul legumelor şi  al fructelor. Nu îţi ajunge, atunci Barcelona este raiul jamonului. Pe scurt, este un rai culinar pentru toţi. Îţi propunem, cititorule, o incursiune fugară prin restaurante de familie, pieţe, bucătărie gourmet, peşte, fructe de mare, legume, ciocolată, dulciuri. Sper să ne vedem cu bine la sfârșitul articolului găzduit pe blogul prietenului nostru Adrian Hădean.

Citeşte-l aici: Barcelona de la tapas la gourmet.

Dacă tot ai ajuns până aici, mai fă un pas

Vrem să cunoaștem lumea în mod responsabil, cu atenție și respect pentru toate formele de viață sau cultură. Nu ne interesează turismul de masă și ne pasă de ceea ce lăsăm în urmă, așa cum ne pasă de ceea ce îți povestim ție. Investim timp în pregătirea articolelor, oferim sfaturi pe baza experiențelor personale, nu umplem blogul cu publicitate și promovăm doar produse sau servicii în care credem sau pe care le folosim. Suntem selectivi și pretențioși în alegerile noastre – din respect pentru tot ceea ce ne înconjoară și din respect pentru cei care ne citesc.

Un mic ajutor din partea ta ne ajută să menținem standardul și spiritul acestui blog. Dacă ceea ce ai citit te-a inspirat, te-a emoționat sau ți-a oferit o informație de care aveai nevoie, dăruiește și tu înapoi un minut și donează pentru a susține LumeaMare. Mulțumim!

De profesie farmacist, Alexandru este pasionat de fotografie și gastronomie. Sunt două hobby-uri care de multe ori se împletesc foarte bine. Îi place să călătorească, să surprindă prin lentila aparatului natura, oamenii şi locurile pe care le descoperă.