Transportul spre şi prin Barcelona

Transportul spre Barcelona

Dacă nu eşti cumva într-un circuit cu maşina prin Spania, la Barcelona se poate ajunge cel mai uşor pe calea aerului şi, cu puţină atenţie şi planificare, la un cost foarte bun. Se poate urmări o promoţie la companiile de linie (noi am zburat cu Taromul, la un preţ de 90 de euro de persoană) sau poţi alege o companie low cost. Îţi recomand să nu mergi vara, când e foarte cald şi, cel mai probabil, foarte aglomerat. Primăvara şi toamna sunt perioade minunate, mai ales pentru că acolo clima este mult mai blândă ca în România şi ai mari şanse să te bucuri de zile frumoase, cu soare.

Transportul de la aeroport (El Prat) în oraş

- Aerobus (A1 sau A2) – autobuze care fac legătura între Plaça de Catalunya şi aeroport. Călătoria durează în jur de 35 minute şi costă 5,9 € dus sau 10,20 € dus-întors (bilet valabil 15 zile). Mai multe detalii...

Articolul integral poate fi vizualizat doar de abonații la newsletter.

Ești deja abonat? Introdu adresa de email în câmpul de mai jos pentru verificare.


Nu ești deja abonat? Abonează-te acum!

Administratori şi iniţiatori al proiectului LumeaMare, Roxana, Alex şi Petra alcătuiesc o familie şi o echipă care călătoreşte cât de frecvent poate împreună, practicând un turism responsabil. Roxana și Alex sunt pasionați de fotografie, dar pe Alex nu-l întrece nimeni la gătit. Iar Petra este cea care testează destinaţiile din punctul de vedere al unui copil.