7 zile în Tenerife. De la -30 m până la +3718 m (10)

7 zile în Tenerife. De la -30 m până la +3718 m (10)

CUPRINS

Când şi cum ajungi în Tenerife

Unde stai: nord sau sud?

Cum te deplasezi / transport 

De la -30 m până la +3718 m sau ce poţi să faci în Tenerife 7 zile

  1. Puerto de la Cruz
  2. O zi la Loro Parque
  3. Un tur de o zi şi puţină istorie
  4. O zi la vulcan: Teide
  5. O zi în insula La Gomera 
  6. O zi la Siam Park
  7. Scufundare cu submarinul – detalii mai jos

Ziua 7. Scufundare cu submarinul

Nu poţi să pleci din Tenerife fără să vezi şi ceea ce se află sub ape. Iar dacă nu te-ai iniţiat încă în scufundări, ca mine, ce altă opţiune poate fi mai bună decât submarinul galben? E drept, costă 50 de euro pentru adulţi şi 30 de euro pentru copii şi nu durează atât de mult încât să spui că merită banii. Dar experienţa în sine e frumoasă şi nu poţi să ai parte de ea în fiecare zi. Un scafandru însoţeşte submarinul, asigurându-se că turiştii nu vor ajunge din nou la suprafaţă fără să vadă mai multe specii de peşti, pentru care el pare un fel de prieten de joacă. Mie nu mi-a părut rău de bani. Iar dacă rezervi online din timp (cu cel puţin 7 zile înainte şi ţinând cont că nu sâmbăta e pauză), ai o reducere de 15%. Găseşti mai multe detalii aici.

DSC03898

DSC03937

Mulţumiri

Programul pe care l-ai citit este doar ceea ce am făcut eu, în cele 7 zile disponibile, participând într-un infotrip organizat impecabil de Prestige Tours. Şi pentru că nu sunt un fotograf foarte experimentat, mulţumesc Sony România pentru că mi-a pus la dispoziţie un Sony NEX-5R, cu ajutorul căruia am putut să îţi aduc imaginile pe care, sper eu, le-ai savurat în toate aceste articole.

Insula Tenerife are de oferit mai mult de atât, pentru toate gusturile, aşa că fă-ţi singur planul şi când te întorci povesteşte-mi şi mie, dă-mi un mail şi transmite-mi ideile sau descoperirile tale.

Îţi mulţumesc pentru că ai citit şi m-ai însoţit în această poveste până la capăt!

Acest serial s-a întins pe 10 episoade. Dacă plănuieşti o vacanţă în Tenerife şi vrei să ai toate informaţiile gata de a fi tipărite şi consultate (vezi cuprinsul de la începutul articolului), descarcă Ebook-ul 7 zile în Tenerife. De la -30 m până la + 3718 m. Parola de acces este: tenerife2014lm

[sdm-download id=”58805″ fancy=”0″]

7 zile in Tenerife coperta
Abonează-te şi primeşti parola pentru acest Ebook gratuit!

 

Dacă vrei să urmăreşti ce scriem pe blog, nu uita să te abonezi la newsletter. Vei primi noutăţi săptămânal şi vei fi primul care primeşte Ebook-uri gratuite sau care află de evenimente şi concursuri.

* indicates required


 

Dacă tot ai ajuns până aici, mai fă un pas

Vrem să cunoaștem lumea în mod responsabil, cu atenție și respect pentru toate formele de viață sau cultură. Nu ne interesează turismul de masă și ne pasă de ceea ce lăsăm în urmă, așa cum ne pasă de ceea ce îți povestim ție. Investim timp în pregătirea articolelor, oferim sfaturi pe baza experiențelor personale, nu umplem blogul cu publicitate și promovăm doar produse sau servicii în care credem sau pe care le folosim. Suntem selectivi și pretențioși în alegerile noastre – din respect pentru tot ceea ce ne înconjoară și din respect pentru cei care ne citesc.

Un mic ajutor din partea ta ne ajută să menținem standardul și spiritul acestui blog. Dacă ceea ce ai citit te-a inspirat, te-a emoționat sau ți-a oferit o informație de care aveai nevoie, dăruiește și tu înapoi un minut și donează pentru a susține LumeaMare. Mulțumim!

Fondatoare a blogului LumeaMare.ro, Roxana a părăsit o carieră de 14 ani în publicitate pentru a se dedica unei mari pasiuni: călătoriile. Ulterior a studiat fotografia și a devenit licențiată în Grafică, la Universitatea Națională de Arte. Interesată de ecoturism, natură și conservare, Roxana scrie și desenează, inspirată de propriile călătorii, de natură, dar și de istoria artei.