„Best of LumeaMare” Octombrie

„Best of LumeaMare” Octombrie

Asa cum am promis, am cumulat – pentru fiecare articol in parte – punctele primite in urma votului vostru cu numarul de comentarii si avem 5 articole (sau seriale) care intra in categoria „Best of  LumeaMare” pentru luna Octombrie.

Acestea sunt:

1. Serialul „Strain in orasul meu” – Roxana, cu introducerea si cele doua episoade publicate in Octombrie: 1 si 2

2.Moldova de peste Prut” –Catalina Triboi

3.Copii vs. calatorii” – Roxana

4.Paradisul de pe insula zeilor” – Corina Albota

5. Serialul „Haihui prin Europa” – Semaca. Gasiti in introducere o lista cu toate episoadele acestei aventuri.

Va multumim pentru vot si va asteptam in continuare – cu voturi, comentarii sau intrebari!

Dacă tot ai ajuns până aici, mai fă un pas

Vrem să cunoaștem lumea în mod responsabil, cu atenție și respect pentru toate formele de viață sau cultură. Nu ne interesează turismul de masă și ne pasă de ceea ce lăsăm în urmă, așa cum ne pasă de ceea ce îți povestim ție. Investim timp în pregătirea articolelor, oferim sfaturi pe baza experiențelor personale, nu umplem blogul cu publicitate și promovăm doar produse sau servicii în care credem sau pe care le folosim. Suntem selectivi și pretențioși în alegerile noastre – din respect pentru tot ceea ce ne înconjoară și din respect pentru cei care ne citesc.

Un mic ajutor din partea ta ne ajută să menținem standardul și spiritul acestui blog. Dacă ceea ce ai citit te-a inspirat, te-a emoționat sau ți-a oferit o informație de care aveai nevoie, dăruiește și tu înapoi un minut și donează pentru a susține LumeaMare. Mulțumim!

Fondatoare a blogului LumeaMare.ro, Roxana a părăsit o carieră de 14 ani în publicitate pentru a se dedica unei mari pasiuni: călătoriile. Ulterior a studiat fotografia și a devenit licențiată în Grafică, la Universitatea Națională de Arte. Interesată de ecoturism, natură și conservare, Roxana scrie și desenează, inspirată de propriile călătorii, de natură, dar și de istoria artei.