India – o plimbare în parc

Revin cu noi impresii din India. Nu pot şi nu vreau ca periplul meu să fie cronologic aşa că pentru azi pun în scris o mini-excursie pe care am făcut-o în ultima zi acolo.

Pentru a explora Mumbaiul este absolut necesar să-ţi găseşti un mijloc de transport. Fie că el se cheamă "Auto rickshaws" sau Tuk-Tuk cum îi mai spuneam noi (originea adevărată fiind în Thailanda anilor 1960), fie într-un taxi (ai 2 variante - te înghesui sau nu, în funcţie de dimensiuni  - ale tale şi/sau ale taxiului)  sunt peste tot şi sunt cea mai bună variantă.  Evident există şi varianta sinucigaşă de a conduce o maşină sau mai puţin sinucigaşa -  autobuzul ..... dar mai bine nu.

Revenind, în ultima noastră zi în Mumbai şi în India ne-am "aranjat" un şofer şi o maşină pentru a ajunge în parcul naţional Sanjay Ghandi cunoscut şi sub denumirea de parcul naţional Borivali. Am ...

Articolul integral poate fi vizualizat doar de abonații la newsletter.

Ești deja abonat? Introdu adresa de email în câmpul de mai jos pentru verificare.


Nu ești deja abonat? Abonează-te acum!

De profesie farmacist, Alexandru este pasionat de fotografie și gastronomie. Sunt două hobby-uri care de multe ori se împletesc foarte bine. Îi place să călătorească, să surprindă prin lentila aparatului natura, oamenii şi locurile pe care le descoperă.