Rezumatul săptămânii 8-14 feb

Rezumatul săptămânii 8-14 feb

Dacă e luni e rezumat! Aşadar iată cele mai importante titluri ale săptămânii trecute:

Veştile bune au apărut încă de luni, când am anunţat cea de-a doua ediţie a Concursului de Poveşti din LumeaMare, susţinut de GreenTea si Okian. Vestea mai puţin bună, pentru cei care nu au fost pe fază, e că locurile s-au ocupat până la sfârşitul aceleiaşi zile. Revin de aceea cu invitaţia de a va înscrie la newsletter, pentru a fi primii care aflaţi noutăţile!

Marţi am luat calea pelerinajului şi am ajuns la Santiago de Compostella, în Per pedes apostolorum.

Miercuri am continuat jurnalul de călător şi am ajuns ad literam, fără să moară nimeni, printre nori, în cel mai frumos loc din Elveţia: Guarda. Nu rataţi acest episod!

Joi am retrăit cele mai lungi două zile petrecute în Marrakech.

Vineri v-am invitat la lectură, recomandând cartea Veneţia e un peşte.

Din seria plimbări cu gândul am avut două invitaţii: o provocare la Jocul de-a povestea care trebuie să continue şi o incursiune în insule exotice îndepărtate.

În week-end am mai făcut un pas înainte pe 2 roţi, ajungând la Liechtenstein.

Iar săptămâna aceasta avem noi surprize şi destinaţii interesante, pe care vă lăsăm totuşi să le descoperiţi singuri!

O saptămână însorita în gânduri şi inspirată în fapte vă dorim!

PS: cum eu voi fi aici până miercuri dimineaţa şi nu ştiu cât şi cum voi ajunge la net, vă rog să mă iertaţi dacă nu voi putea să răspund la întrebări sau mailuri.

Dacă tot ai ajuns până aici, mai fă un pas

Vrem să cunoaștem lumea în mod responsabil, cu atenție și respect pentru toate formele de viață sau cultură. Nu ne interesează turismul de masă și ne pasă de ceea ce lăsăm în urmă, așa cum ne pasă de ceea ce îți povestim ție. Investim timp în pregătirea articolelor, oferim sfaturi pe baza experiențelor personale, nu umplem blogul cu publicitate și promovăm doar produse sau servicii în care credem sau pe care le folosim. Suntem selectivi și pretențioși în alegerile noastre – din respect pentru tot ceea ce ne înconjoară și din respect pentru cei care ne citesc.

Un mic ajutor din partea ta ne ajută să menținem standardul și spiritul acestui blog. Dacă ceea ce ai citit te-a inspirat, te-a emoționat sau ți-a oferit o informație de care aveai nevoie, dăruiește și tu înapoi un minut și donează pentru a susține LumeaMare. Mulțumim!

Antreprenor şi fondator al LumeaMare.ro, Roxana a părăsit o carieră de 14 ani în publicitate pentru a se dedica unei mari pasiuni: călătoriile. În prezent studiază artele plastice și fotografia, iar când rămâne timp mai scrie despre călătoriile pe care le face cu familia, despre cultură, natură sau oameni şi despre toate experienţele pe care le trăieşte în lumea cea mare.