Cele mai lungi două zile: Marrakech

A început cu o seara în care, înfăşurată într-o eşarfă, încercam să îl fac pe Alex să ghicească ce destinaţie surpriză i-am pregătit. Aranjasem totul fără să îi spun nimic şi eram încântată că reuşisem să ţin destul de mult timp secretul. Şi mai mare mi-a fost satisfacţia atunci când am văzut că Alex numea toate destinaţiile posibile, mai puţin Maroc şi când i-am văzut expresia uşor încurcată atunci când i-am pus în faţă un pliant cu Marrakech. A fost o nebunie scurtă şi frumoasă. Două zile pline de mers cu avionul pentru a ne petrece alte două zile acolo.

Se însera deja când am aterizat pe aeroportul primitiv din Marrakech. Am făcut o plimbare pe pistă până la clădirea mică unde ne-au fost verificate paşapoartele. Ştiam că vom fi aşteptaţi de o maşină care ne va conduce la Riad şi ne-am bucurat să o găsim în faţă. Am avut senzaţia de siguranţă atunci când am pornit pe străzi mari şi curate, străjuite de pa...

Articolul integral poate fi vizualizat doar de abonații la newsletter.

Ești deja abonat? Introdu adresa de email în câmpul de mai jos pentru verificare.


Nu ești deja abonat? Abonează-te acum!

Administratori şi iniţiatori al proiectului LumeaMare, Roxana, Alex şi Petra alcătuiesc o familie şi o echipă care călătoreşte cât de frecvent poate împreună, practicând un turism responsabil. Roxana și Alex sunt pasionați de fotografie, dar pe Alex nu-l întrece nimeni la gătit. Iar Petra este cea care testează destinaţiile din punctul de vedere al unui copil.