Concursul prieteniei

Concursul prieteniei

Prietenii noştri de la Friends Hostel au fost de acord să ne susţină în organizarea unui nou concurs de poveşti, de data aceasta din lumea mare a României. Ideea este foarte simplă. Voi scrieţi un articol despre ce se poate face/vedea într-o zi în oraşul în care locuiţi şi puteţi câştiga două nopţi de cazare la Friends Hostel din Bucureşti, pentru două persoane.

Acestea fiind spuse, voi încerca acum să vă dau mai multe detalii:

Perioada concursului: 9 martie –  11 aprilie

Data la care va fi anunţat câştigătorul: cel târziu 16 aprilie

Cum se alege câştigătorul: Câştigătorul va fi ales pentru originalitatea prezentării şi pentru calităţile sale de povestitor.

Care sunt condiţiile pe care trebuie să le îndepliniţi

1. Pentru cei care au blog personal:

– pune articolul la tine pe blog şi menţionează că acesta participă la concursul organizat de LumeaMare, sponsorizat de Friends Hostel. Nu uita să pui link către siteul nostru şi al sponsorului, fără acestea înscrierea ta nu este valabilă

http://lumeamare.ro

http://www.friendshostel.ro

2. Pentru cei care nu au blog

– trimite articolul tău la noutati (at) lumeamare (dot) ro, menţionând că este pentru participarea la concurs. Îl vom publica la noi pe site, anunţând că este scris de tine – nu uita aşadar să ne spui numele tău de scenă sau real.

– Ne rezervăm dreptul de a selecta de la început doar textele care se ridică la un anumit nivel calitativ şi au şanse de câştig.

Articolul tău trebuie sa fie public până pe 11 aprilie, iar dacă vrei să ni-l trimiţi nouă avem nevoie de el cel târziu pe 6 aprilie.

Textul trebuie să aibă un minim de 500 de cuvinte şi poate fi însoţit (deşi nu este obligatoriu) de fotografii.

Trebuie să fie redactat corect, în limba română.

Dacă în maxim 30 de zile calendaristice de la anunţarea câştigătorului, acesta nu poate fi contactat sau nu răspunde, se va alege un alt câştigător, dintre cei care au participat.

Câştigătorul poate să beneficieze de premiu oricând doreşte, cu condiţia să facă o rezervare fermă până la data de 1 mai si în limita locurilor disponibile.

Dacă mai sunt întrebări sau nelămuriri vă rog să mă contactaţi!

Dacă tot ai ajuns până aici, mai fă un pas

Vrem să cunoaștem lumea în mod responsabil, cu atenție și respect pentru toate formele de viață sau cultură. Nu ne interesează turismul de masă și ne pasă de ceea ce lăsăm în urmă, așa cum ne pasă de ceea ce îți povestim ție. Investim timp în pregătirea articolelor, oferim sfaturi pe baza experiențelor personale, nu umplem blogul cu publicitate și promovăm doar produse sau servicii în care credem sau pe care le folosim. Suntem selectivi și pretențioși în alegerile noastre – din respect pentru tot ceea ce ne înconjoară și din respect pentru cei care ne citesc.

Un mic ajutor din partea ta ne ajută să menținem standardul și spiritul acestui blog. Dacă ceea ce ai citit te-a inspirat, te-a emoționat sau ți-a oferit o informație de care aveai nevoie, dăruiește și tu înapoi un minut și donează pentru a susține LumeaMare. Mulțumim!

Fondatoare a blogului LumeaMare.ro, Roxana a părăsit o carieră de 14 ani în publicitate pentru a se dedica unei mari pasiuni: călătoriile. Ulterior a studiat fotografia și a devenit licențiată în Grafică, la Universitatea Națională de Arte. Interesată de ecoturism, natură și conservare, Roxana scrie și desenează, inspirată de propriile călătorii, de natură, dar și de istoria artei.