Emigrăm în Bulgaria… câteva zile

Emigrăm în Bulgaria… câteva zile

Brad Florescu a spus la un moment dat o chestie drăguţă pe facebook:  „Mă duc să redescopăr România. Dacă nu reuşesc, merg la bulgari.”

Ei cam asta aş spune şi eu acum. Chiar dacă în restul ţării am descoperit locuri care merită văzute, când a venit vorba de litoral, cu toată bunăvoinţa pe care o am, am decis să trec de Vamă prin vamă şi să mă opresc la vecinii şi prietenii noştri bulgari. Eu chiar am încercat să caut o soluţie locală, dovada e aici, dar nu am găsit prea multe argumente pro aşa că am renunţat. Mergem în principal pentru LumeaMică, aşa că nu vrem să aibă parte de binecunoscuta mizerie de la noi.

Aşadar de joi, 19 august, până când ni se termina bugetul (ceea ce va fi foarte curând, probabil 24 august) vă vom saluta de pe malul aceleiaşi mări, doar că vom plăti în leva berea. Şi sper să mai descoperim şi alte diferenţe îmbucurătoare, cum ar fi preţuri mai mici la cazare şi mâncare (dacă nu avem cort şi aragaz în dotare) şi ceva mai multă linişte. A, să nu uităm să consultăm lista de bagaj pentru camping înainte!

Sper să am şi reţea pe acolo că nu vă las să scăpaţi voi aşa de uşor de mine şi de LumeaMare 😀

Să redescoperim Bulgaria aşadar!

Dacă tot ai ajuns până aici, mai fă un pas

Vrem să cunoaștem lumea în mod responsabil, cu atenție și respect pentru toate formele de viață sau cultură. Nu ne interesează turismul de masă și ne pasă de ceea ce lăsăm în urmă, așa cum ne pasă de ceea ce îți povestim ție. Investim timp în pregătirea articolelor, oferim sfaturi pe baza experiențelor personale, nu umplem blogul cu publicitate și promovăm doar produse sau servicii în care credem sau pe care le folosim. Suntem selectivi și pretențioși în alegerile noastre – din respect pentru tot ceea ce ne înconjoară și din respect pentru cei care ne citesc.

Un mic ajutor din partea ta ne ajută să menținem standardul și spiritul acestui blog. Dacă ceea ce ai citit te-a inspirat, te-a emoționat sau ți-a oferit o informație de care aveai nevoie, dăruiește și tu înapoi un minut și donează pentru a susține LumeaMare. Mulțumim!

Antreprenor şi fondator al LumeaMare.ro, Roxana a părăsit o carieră de 14 ani în publicitate pentru a se dedica unei mari pasiuni: călătoriile. În prezent se ocupă de blog, studiază fotografia și scrie despre călătoriile pe care le face cu familia, despre cultură, natură sau oameni şi despre toate experienţele pe care le trăieşte în lumea cea mare.