CONCURS: Călătorie virtuală în lumeamare.ro

CONCURS: Călătorie virtuală în lumeamare.ro

Luna aceasta vă invităm la un altfel de concurs, susţinut din nou de partenerii noştri Books Express. Vom face împreună o incursiune virtuală prin blogul nostru, pe un “traseu” gândit după tipicul şi etapele unei călătorii reale.

Cele 4 etape ale concursului vor avea următoarele obiective:

  1. Alege destinaţia
  2. Documentează-te
  3. Spune-ne ce ai mai descoperit
  4. Trimite o fotografie

Nu voi divulga mai mult din detaliile fiecărei etape, vă pot spune doar că acestea vor fi publice în fiecare zi de joi dimineaţa, începând de mâine, 7 octombrie. Fiecare etapa va dura 5 zile, de joi până luni. Câştigătorii vor fi anunţaţi în fiecare miercuri. Aşa cum aţi ghicit deja, premiile constau în cărţi în limba engleză, oferite de Books Express.

Mai multe detalii despre prima etapă mâine dimineaţă!

Gata de călătorie?

Dacă tot ai ajuns până aici, mai fă un pas

Vrem să cunoaștem lumea în mod responsabil, cu atenție și respect pentru toate formele de viață sau cultură. Nu ne interesează turismul de masă și ne pasă de ceea ce lăsăm în urmă, așa cum ne pasă de ceea ce îți povestim ție. Investim timp în pregătirea articolelor, oferim sfaturi pe baza experiențelor personale, nu umplem blogul cu publicitate și promovăm doar produse sau servicii în care credem sau pe care le folosim. Suntem selectivi și pretențioși în alegerile noastre – din respect pentru tot ceea ce ne înconjoară și din respect pentru cei care ne citesc.

Un mic ajutor din partea ta ne ajută să menținem standardul și spiritul acestui blog. Dacă ceea ce ai citit te-a inspirat, te-a emoționat sau ți-a oferit o informație de care aveai nevoie, dăruiește și tu înapoi un minut și donează pentru a susține LumeaMare. Mulțumim!

Fondatoare a blogului LumeaMare.ro, Roxana a părăsit o carieră de 14 ani în publicitate pentru a se dedica unei mari pasiuni: călătoriile. Ulterior a studiat fotografia și a devenit licențiată în Grafică, la Universitatea Națională de Arte. Interesată de ecoturism, natură și conservare, Roxana scrie și desenează, inspirată de propriile călătorii, de natură, dar și de istoria artei.