CONCURS: lista cu cele mai puţin bătute destinaţii

CONCURS: lista cu cele mai puţin bătute destinaţii

Concurs pentru posesorii de bloguri.

Se dă o carte: The Road Less Travelled. 1000 Amazing Places off the Tourist Trailare cam 26 x 31 cm, 336 de pagini, informaţii sau idei interesante şi poze superbe. Carte pe care noi vrem să o facem cadou de primăvară dar nu ne putem hotărî cui. Şi ne-a venit ideea de a vă pune puţin la treabă! Poate fi şi o leapşă, dacă vreţi să o luaţi aşa, sau poate fi un concurs de început de primăvară. Asta pentru că, dacă nu v-aţi făcut deja lista de anul nou,  acum e un moment chiar potrivit pentru a face planuri şi de ce nu, bilanţuri,  după schema pe aici am fost deja, pe aici ar fi fain să ajung

Vă invităm aşadar pe toţi posesorii de bloguri, cu temă de călătorii sau pur şi simplu pasionaţi de călătorii, să publicaţi (la voi pe blog, bineînţeles) o listă compusă din:

5 locuri din lume pe care le consideraţi voi mai puţin bătute, în care aţi ajuns

+

5 destinaţii mai puţin frecventate, atât cât se poate, în care vă doriţi să ajungeţi.

Nu vă temeţi, nu vă cerem să descoperiţi roata sau nu ştiu ce pădure sălbatică. Desigur că printre alegeri şi pe listele voastre se vor strecura şi locuri chiar cunoscute, e cumva imposibil să fim super-originali în aceste alegeri.

Important e să o faceţi, să ne daţi şi nouă de veste, punând în comentariu linkul către articol. Şi sper că nu vă cerem prea mult dacă vă rugăm să puneţi un link către acest concurs!

Ne va fi greu să apreciem originalitatea listei voastre, fiind o chestiune de preferinţe subiective şi personale, aşa că vom alege să oferim cartea prin tragere la sorţi, în data de 15 martie. Aveţi timp aşadar să vă gândiţi, să scrieţi şi să ne daţi de veste până pe 14 martie inclusiv, la finalul zilei.

Eu personal sunt tare curioasă să vă citesc preferinţele şi, ca să nu spuneţi că mă dau la o parte din faţa provocării, iată şi lista mea:

Locuri mai puţin bătute în care am ajuns:

1. Guarda, Elveţia

2. Krems, Austria

3. Liechtensteinklamm, Austria

4. Samothraki, Grecia

5. Frascati, Italia

Locuri mai puţin bătute în care îmi doresc să ajung:

1. Mongolia

2. Deşertul alb din Egipt şi orice fel de deşert

3. Lalibela, Etiopia

4. Orice pas / trecătoare prin munţii din Nord, spre Capul Nord (nu am acum la îndemână un nume, însă am obsesia să ajung cu motorul pe acolo)

5. Cheile Nerei, România

Succes!

Dacă tot ai ajuns până aici, mai fă un pas

Vrem să cunoaștem lumea în mod responsabil, cu atenție și respect pentru toate formele de viață sau cultură. Nu ne interesează turismul de masă și ne pasă de ceea ce lăsăm în urmă, așa cum ne pasă de ceea ce îți povestim ție. Investim timp în pregătirea articolelor, oferim sfaturi pe baza experiențelor personale, nu umplem blogul cu publicitate și promovăm doar produse sau servicii în care credem sau pe care le folosim. Suntem selectivi și pretențioși în alegerile noastre – din respect pentru tot ceea ce ne înconjoară și din respect pentru cei care ne citesc.

Un mic ajutor din partea ta ne ajută să menținem standardul și spiritul acestui blog. Dacă ceea ce ai citit te-a inspirat, te-a emoționat sau ți-a oferit o informație de care aveai nevoie, dăruiește și tu înapoi un minut și donează pentru a susține LumeaMare. Mulțumim!

Fondatoare a blogului LumeaMare.ro, Roxana a părăsit o carieră de 14 ani în publicitate pentru a se dedica unei mari pasiuni: călătoriile. Ulterior a studiat fotografia și a devenit licențiată în Grafică, la Universitatea Națională de Arte. Interesată de ecoturism, natură și conservare, Roxana scrie și desenează, inspirată de propriile călătorii, de natură, dar și de istoria artei.