Rezumatul săptămânii 25 apr-1 mai

Rezumatul săptămânii 25 apr-1 mai

Săptămâna aceasta a fost una mai scurtă, datorită Paştelui dar şi tradiţionalei vacanţe de 1 mai. Totuşi în LumeaMare am continuat să împărtăşim impresii şi informaţii utile, dintre care alegem acum pentru voi următoarele:

Impresii

Am continuat serialul 10 zile la Roma cu ziua 7, în care am pus la cale o evadare în Frascati, un mic şi frumos orăşel din apropierea Romei, locul în care ia naştere vinul preferat al romanilor şi am continuat pe post de paparazzi cu o plimbare de seară prin Roma, pentru a vedea cum se distrează romanii sâmbătă seara.

Ne-am amintit apoi de bucuriile sau frustrările copilăriei, alegând până la urmă să ne bucurăm din nou de jucării în muzeele dedicate lor: Copilărie pusă la păstrare în Munchen şi Praga. Va fi şi o continuare la acest articol, astăzi.

Utile

Cum vine vara şi începem să facem calcule pentru condediu, ne-am gândit să vă împărtăşim din experienţa noastră de călători cu un buget pentru 15 zile prin Europa.

Şi dacă vrem să mergem cu avionul ne întrebăm: Cum găsim cel mai bun bilet? Avem aici o invitaţie la analiza noului site de rezervări online fly.ro şi 3 vouchere cadou pentru cei care dau un feedback relevant.

Recomandări din Lumea Vinurilor

Vineri am avut onoarea de a fi invitaţi la petrecerea organizată de Frăţia vinului, o nouă emisiune dedicată lumii vinurilor. Am degustat vinuri, am cunoscut oameni deosebiţi sau am revăzut prieteni dar am şi aflat lucruri interesante, despre care am scris aici.

Vă dorim o reîntoarcere liniştită de prin vacanţe şi o săptămână cât mai liniştită!

Dacă tot ai ajuns până aici, mai fă un pas

Vrem să cunoaștem lumea în mod responsabil, cu atenție și respect pentru toate formele de viață sau cultură. Nu ne interesează turismul de masă și ne pasă de ceea ce lăsăm în urmă, așa cum ne pasă de ceea ce îți povestim ție. Investim timp în pregătirea articolelor, oferim sfaturi pe baza experiențelor personale, nu umplem blogul cu publicitate și promovăm doar produse sau servicii în care credem sau pe care le folosim. Suntem selectivi și pretențioși în alegerile noastre – din respect pentru tot ceea ce ne înconjoară și din respect pentru cei care ne citesc.

Un mic ajutor din partea ta ne ajută să menținem standardul și spiritul acestui blog. Dacă ceea ce ai citit te-a inspirat, te-a emoționat sau ți-a oferit o informație de care aveai nevoie, dăruiește și tu înapoi un minut și donează pentru a susține LumeaMare. Mulțumim!

Antreprenor şi fondator al LumeaMare.ro, Roxana a părăsit o carieră de 14 ani în publicitate pentru a se dedica unei mari pasiuni: călătoriile. În prezent studiază artele plastice și fotografia, iar când rămâne timp mai scrie despre călătoriile pe care le face cu familia, despre cultură, natură sau oameni şi despre toate experienţele pe care le trăieşte în lumea cea mare.