Poveşti din LumeaMare – Destinaţii Romantice

Poveşti din LumeaMare – Destinaţii Romantice

Uite că am ajuns şi la numărul meu favorit, ediţia de Poveşti din LumeaMare 22! Şi dacă numărul acesta mă tot urmăreşte de ceva vreme, era şi cazul să iasă o întâlnire specială cu şi pentru dependenţii de călătorie, nu e aşa? Am ales ca temă „destinaţii romantice” pentru că suntem în luna iubirii, undeva între tradiţii importate şi locale, între Valentin şi Dragobete. Ne întâlnim pe 18 februarie pentru a împărtăşi care au fost cele mai romantice locuri în care am ajuns, evitând, sper, pe cât se poate, locurile deja consacrate. Eu prin loc romantic înţeleg un anumit colţ de lac dintr-o mică localitate austriacă (nu mai spun numele pentru că ştie deja toată lumea care), o plimbare prin vie sau un sat vechi din Bulgaria. Voi experimentaţi romantismul în alte părţi şi în alte feluri şi tocmai de aceea vă invit să ne inspiraţi şi pe noi, povestindu-ne unde şi cum. De data aceasta nu vom putea să dăm cuvântul chiar la toată lumea, aşa cum am făcut-o de Crăciun, pentru că sunt sigură că vom fi cu toţii nerabdători să îl ascultăm pe invitatul nostru special, un adevărat Călător prin Lumea Mare, Bogdan Teodorescu. Rămâne deschisă invitaţia de a vă exprima şi voi impresiile şi aşteptăm cât de curând înscrieri. Impresiile romantice se vor asorta deosebit de bine cu atmosfera caldă de la Ceainăria GreenTea, cu vinul de la S.E.R.V.E, cu o tombolă la care Editura Tritonic va oferi cărţi (scrise de invitatul nostru)cu plăcinte cu răvaşe şi pofta noastră obişnuită de călătorii şi un timp frumos petrecut împreună.

Mai multe detalii veţi găsi mai jos, sub afiş.

Povestitori:

Ca povestitor nu veţi plăti taxa de participare. Dacă vă încumetaţi scrieţi-ne un mail, la noutati at lumeamare punct ro, în care să ne descrieţi pe scurt despre ce aţi dori să povestiţi. Vom anunţa cât de repede pe cine alegem!

Invitat special: Bogdan Teodorescu, a cărui introducere nu cred că mai este cazul să o facem, a mai fost în trecut invitatul nostru şi este o persoană publică bine cunoscută. Mai multe detalii şi cărţile publicate de acest autor se pot vedea şi aici.

Din partea Editurii Tritonic avem şi o oferta specială pentru participanţii la această ediţie, 5 cărti semnate de Bogdan Teodorescu la un preţ special: Călător prin Lumea Mare, 54+1/24, Băieţi aproape buni, Spada, Cinci milenii de manipulare – cu doar 97 de lei (în loc de 149, preţul iniţial)

Data

Sâmbătă, 18 februarie, ora 13:00. Suntem acolo şi vă aşteptăm începând cu ora 12:30.

Unde?

Ceainăria GreenTea, strada Doctor Burghelea nr. 24, sector 2, Bucureşti

Participare:

Taxa de participare este de 40 de Lei. Pentru ca rezervarea să fi validă aceasta trebuie achitată în cel mult două zile de la primirea confirmării şi detaliilor, pe e-mail.

Înscrieri:

Locurile sunt limitate iar înscrierile sunt posibile doar prin mail, la noutati at lumeamare punct ro. Lăsăm deschisă secţiunea de comentarii, pentru nelămuriri sau întrebări, dar vor fi luate în considerare doar mailurile, în ordinea sosirii lor. Dacă rezervaţi pentru mai multe locuri, vă rugăm frumos să ne scrieţi şi numele celorlalte persoane.

Gata, v-aţi pregătit pentru o sâmbătă romantică?

Dacă tot ai ajuns până aici, mai fă un pas

Vrem să cunoaștem lumea în mod responsabil, cu atenție și respect pentru toate formele de viață sau cultură. Nu ne interesează turismul de masă și ne pasă de ceea ce lăsăm în urmă, așa cum ne pasă de ceea ce îți povestim ție. Investim timp în pregătirea articolelor, oferim sfaturi pe baza experiențelor personale, nu umplem blogul cu publicitate și promovăm doar produse sau servicii în care credem sau pe care le folosim. Suntem selectivi și pretențioși în alegerile noastre – din respect pentru tot ceea ce ne înconjoară și din respect pentru cei care ne citesc.

Un mic ajutor din partea ta ne ajută să menținem standardul și spiritul acestui blog. Dacă ceea ce ai citit te-a inspirat, te-a emoționat sau ți-a oferit o informație de care aveai nevoie, dăruiește și tu înapoi un minut și donează pentru a susține LumeaMare. Mulțumim!

Antreprenor şi fondator al LumeaMare.ro, Roxana a părăsit o carieră de 14 ani în publicitate pentru a se dedica unei mari pasiuni: călătoriile. În prezent studiază artele plastice și fotografia, iar când rămâne timp mai scrie despre călătoriile pe care le face cu familia, despre cultură, natură sau oameni şi despre toate experienţele pe care le trăieşte în lumea cea mare.