Concurs: ce poate intra în geanta ta de voiaj?

Concurs: ce poate intra în geanta ta de voiaj?

Dai geanta ta veche de voiaj pe una nouă?

În mai multe domenii s-au desfăşurat programe de tip „Rabla”: îţi duci automobilul vechi şi primeşti o reducere pentru cel nou. Îţi duci maşina de spălat şi ai una nouă la super ofertă. Uitându-mă eu într-o bună zi la trolerele mele cam obosite, mi-am dat seama că mi-ar trebui un astfel de program şi la genţi. Şi aşa s-a născut ideea acestui concurs.

Te invităm aşadar să-ţi „aduci” bagajul vechi la noi pe pagina de facebook, să te asiguri că îndeplineşti condiţiile pe care le voi enumera mai jos, să dai dovadă de cât mai multă creativitate şi noi, împreună cu Lamonza, te vom premia şi te vom ajuta să te înnoieşti. Chiar dacă nu te vei număra printre câştigători sigur te vei distra şi vei rămâne totuşi cu geanta ta, nu ţi-o ia nimeni decât virtual. Dar citeşte mai departe ca să afli cum poţi participa.

Ce trebuie să faci?

Pasul 1 – Fă o poză sau un video cu vechiul tău bagaj, încercând să răspunzi cât mai creativ la întrebarea: ce poate intra în trolerul meu/geanta mea de voiaj? Poţi să le împărtăşeşti cu noi ca atare sau, dacă îţi place ideea, poţi posta imaginea şi la tine pe blog, menţionând că face parte din concursul LumeaMare şi Lamonza. Nu există limite de imaginaţie, doar cele impuse de decenţă şi bun simţ. Materialele lipsite de aceste două calităţi vor fi eliminate din concurs.

Pasul 2 – Postează fotografia, filmul sau articolul în care ai cuprins imaginea pe pagina noastră de facebook (aici), nu înainte de a da like atât la pagina noastră cât şi la pagina Lamonza. Poţi participa de mai multe ori, dacă ai mai multe idei, deoarece premiul se acordă prin jurizare, pentru idee. Nu încerca să preiei imagini sau filmări de pe internet care nu îţi aparţin pentru că vei fi eliminat din concurs. La solicitare, dacă vom simţi nevoia unei validări suplimentare, vei fi de acord să ne transmiţi fişierul original.

Data limită este: 31 martie 2014

Cum se vor alege câştigătorii şi care sunt premiile?

5 trolere Toro 51x35x17 cm

Troler Toro

Un juriu alcătuit din echipa LumeaMare şi echipa Lamonza va selecta cele mai creative cinci răspunsuri vizuale şi le va premia cu câte un troler.

Câştigătorii vor fi anunţaţi în săptămâna 7-11 aprilie şi vor fi informaţi printr-un comentariu la acest articol şi printr-un mesaj direct pe facebook. Dacă nu poţi fi contactat sau nu primim niciun răspuns de la tine în cel mult 10 zile calendaristice de la data anunţului, premiul va fi acordat altui participant. Trolerele se pot livra de către organizatori la o adresă de pe teritoriul României.

Mult succes şi inspiraţie, abia aşteptăm să vedem răspunsurile tale!

Dacă tot ai ajuns până aici, mai fă un pas

Vrem să cunoaștem lumea în mod responsabil, cu atenție și respect pentru toate formele de viață sau cultură. Nu ne interesează turismul de masă și ne pasă de ceea ce lăsăm în urmă, așa cum ne pasă de ceea ce îți povestim ție. Investim timp în pregătirea articolelor, oferim sfaturi pe baza experiențelor personale, nu umplem blogul cu publicitate și promovăm doar produse sau servicii în care credem sau pe care le folosim. Suntem selectivi și pretențioși în alegerile noastre – din respect pentru tot ceea ce ne înconjoară și din respect pentru cei care ne citesc.

Un mic ajutor din partea ta ne ajută să menținem standardul și spiritul acestui blog. Dacă ceea ce ai citit te-a inspirat, te-a emoționat sau ți-a oferit o informație de care aveai nevoie, dăruiește și tu înapoi un minut și donează pentru a susține LumeaMare. Mulțumim!

Fondatoare a blogului LumeaMare.ro, Roxana a părăsit o carieră de 14 ani în publicitate pentru a se dedica unei mari pasiuni: călătoriile. Ulterior a studiat fotografia și a devenit licențiată în Grafică, la Universitatea Națională de Arte. Interesată de ecoturism, natură și conservare, Roxana scrie și desenează, inspirată de propriile călătorii, de natură, dar și de istoria artei.